ΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ ΞΑΝΑ!

 

Με τη μια συμπάθησα την Αμερικανίδα φοιτήτρια που παρουσιάστηκε ανέτοιμη, αδιάβαστη στις εξετάσεις, διότι της προέκυψε γεγονός απρόοπτο και μελαγχολικό. Μόλις χώρισε από τον γκόμενο η 19χρονη. Και ειλικρινά μπράβο της που είπε την αλήθεια στον καθηγητή της. Δεν επικαλέστηκε μια παραμύθι φούρναρης δικαιολογία. Τόσο αθώα είναι η κοπέλλα που δεν δίστασε να αναφέρει εγγράφως τον λόγο της προσωπικής της αναστάτωσης, και γι’ αυτό την αδυναμία της να προετοιμαστεί για το μάθημα του καθηγητή.

Συμπάθησα την άγνωστη φοιτήτρια κι αν την συναντούσε θα την παρηγορούσα με τον καλύτερο τρόπο. Τέχνη κι αυτή, της παρηγορήτρας, που την διακονούν και άνδρες.

Μάθημα ζωής είναι ο ερωτικός χωρισμός. Ευκαιρία να δει κάποιος τον εαυτό του κατάματα αλλά και τους άλλους.

Τέλος πάντων, μέσα στη ζωή- και ταιριάζει στην ηλικία της φοιτήτριας - είναι η γνωριμία και το αισθηματικό δόσιμο με αγόρι. Γιατί, λοιπόν, να μην αναγνωριστεί από τον καθηγητή ο λόγος που αυτή βρέθηκε σε ψυχολογικό κενό; Έστω κι αν δεν προβλέπεται από το πανεπιστημιακό πρωτόκολλο, όπως ασθένεια, μια καταστροφή από τυφώνα, σεισμό, πυρκαγιά. Όλα αυτά ήταν γι’ αυτήν όταν ο boyfriend της είπε τέρμα. Θα βρεις, κορίτσι μου, καλύτερο!

Διαβάστε ακόμα:

ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ