Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ

 

Γαλαζοαίματος. Μια λέξη είναι αυτή και αρκεί να χαρακτηρίσει τον βασιλοαναθρεμμένο. Αυτόν που- από την πρώτη στιγμή που βγαίνει από την κοιλιά της μάνας του- μπαίνει στο πρόγραμμα της εκπαίδευσης προκειμένου να προετοιμαστεί ως αυριανός βασιλιάς. Έτσι και ο Τσαρλς της Αγγλίας, ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ένας όρθιος μαλάκας και μισός είναι ο Κάρολος. Μπουταλάς γεννήθηκε, μπουταλάς παραμένει μέχρι σήμερα που έφτασε στα χρόνια της όγδοης δεκαετίας της ζωής του. Άσχετο αυτό, το ότι είναι άδειο μύδι ο αιώνιος διάδοχος του θρόνου. Χθες στο Μπρίστολ έδειξε ότι δεν πήγε τζάμπα η βασιλική του ανατροφή.

Είπαν στον Κάρολο ότι είχε την υποχρέωση - και οι γαλαζοαίματοι έχουν υποχρεώσεις - να παραστεί εκπρόσωπος του παλατιού σε εκδήλωση όπου θα αποδίδοταν τιμές σε συνταξιούχους υπαλλήλους μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ, οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τις ημέρες της καραντίνας. Η κλάση γαλαζοαίματου, μάλιστα παλαιάς κοπής ο Τσάρλς.

Αρχίζει να χαιρετά με χειραψία έναν έναν τους παλαίμαχους υπαλλήλους το βασιλόπαιδο, Ένας απ' αυτούς λιποθυμά, σωριάζεται στο έδαφος, αλλά ο διάδοχος διατηρεί τη... ψυχραιμία του. Συνεχίζει τη χειραψία στον επόμενο υπάλληλο. Έτσι όφειλε να πράξει. Καμιά συγκίνηση, κανένας πανικός, σα να μη συνέβη τίποτα. Αν αντιδρούσε διαφορετικά, τότε κι αυτός θα ήταν κοκκινοαίματος. Όχι γαλαζοαίματος.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ