ΑΝΤΕ, ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ, ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΥΛΑ!

 
Εγώ ξέρω μια Αφροδίτη, την Θεά των Ελλήνων. Την λατρεύω, αλλά δεν την προσκυνώ, δεν της ανάβω κεράκια, δεν προσεύχομαι σ' αυτήν, ούτε και την πιστεύω. Κανένα θεό και καμιά θεά δεν πιστεύω, αληθινό και ψεύτικο. Ποιος είμαι εγώ ο τίποτας που θα ξεχωρίσω τον παραμύθη, τον κατασκευασμένο ή όχι από τον άνθρωπο θεό.
 
Λέω για την Αφροδίτη, την θεά και τον ακόλουθο της, τον Έρωτα (εικόνα), ένα δίδυμο που το έχουν τιμήσει κορυφαίοι ζωγράφοι όλων των εποχών. Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω για τον πλανήτη που έχει το όνομα της θεάς του έρωτα, και της προστάτιδος της πορνείας και του τζόγου.
 
Βρήκαν, λέει, φωσφίνη στην Αφροδίτη, άρα υπαρχουν... ελπίδες ζωής στον πιο κοντινό στον ήλιο πλανήτη. Η φωσφίνη περιέχει φώσφορο και υδρογόνο. 
 
Ελπίδες, γιατί; Μου είναι παγερά αδιάφορο, κι αυτό θαρρώ είναι το σοφό, αν υπάρχει ζωή- εννοούν βέβαια ανθρώπινη ζωή. Να, κι αν κυκλοφορούν γαϊδούρια και κατσαρίδες και στην Αφροδίτη. 
 
Άκου... ελπίδες ζωής στην Αφρώ του γαλαξία μας. Τον ξεπάτωσε ο άνθρωπος με τη βοήθεια των θεών του τον πιο όμορφο πλανήτη, άντε να ξεσκίσουν και την Αφρούλα. Υπ' όψιν ότι με γυμνό μάτι φαίνειται ο πλανήτης Αφροδίτη, πριν την ανατολή του θεού και μετά τη δύση του. Ένας είναι ο πραγματικός θεός, η ηλιάτορας.

 Διαβαστε ακομα:

 

ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΥΚΛΩΝΑΣ... ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ;