ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΟΥΣΑ

 

Κατ΄ αρχήν το πράμα είναι απίστευτο. Τρελό εντελώς. Κι όμως είναι γεγονός, μάλιστα 20 αιώνες μετά Χριστό και 14 αιώνες μετά τον Μωάμεθ. Συνέβη, ναι συνέβη, στα χρόνια μας, σήμερα. Και αφορά την αντιπαλότητα Τραμπ κα Μπάιντεν στις αμερικάνικες εκλογές, όχι κάποια διαφορά της κυρά Σουλτάνας στη γειτονιά με την μαντάμ Μπουμπού.

Κλασική περίπτωση εκμετάλλευσης του θρησκευτικού συναισθήματος από μια απατεώνισσα κληρικό χωρίς ράσα. Κι αν δεν είναι μια κοινή συμφεροντολόγα η προκομένη, τότε πρόκειται για αφελή, άρα η αμαρτία της στους ουρανούς είναι βαρύτερη.

Η κυρία Πόλα Ουάιτ είναι εκατομμυριούχος, βγάζει φράγκα στις ΗΠΑ από το επάγγελμα της τηλεοπτικής ευαγγελίστριας. Παρλάρει θεολογικές ανοησίες από κανάλι και κονομάει διότι πάντα υπάρχει ακροατήριο ηλίθιων, βαρεμένων αθεράπευτα ηλίθιων, οι οποίοι έχουν ανάγκη να πιάνουν επαφή με το Ευαγγέλιο και να προσεύχονται με τις οδηγίες της εν λόγω προτεστάντισσας. Έχει ασπαστεί μια από τις χριστιανικές αιρέσεις των διαμαρτυρομένων.

Στη φώτο, η Πόλα, πάντα κομψή και καλοντυμένη, προσεύχεται με κλειστά μάτια, αλλά δίνει την εντύπωση, τουλάχιστον σε μένα, ότι αισθάνεται ψεύτικη σεξουαλική ικανοποίηση με πέος στο αιδοίο της. Η πάστορας Πόλα γνωρίστηκε το 2000 με τον μπαγάσα Ντόναλντ Τραμπ, επειδή όπως ισχυρίζεται η ίδια, αυτό ήταν το θέλημα του Θεού. Όταν λέμε του Θεού, εννοούμε του γνωστού Θεού, μην πάει το μυαλό σε κανένα μόρτη που ξεγέλασε την πάστορα.

Νοέμβριο του 2019 η Πόλα η καταφερτζού προσελήφθη στον Λευκό Οίκο με καθήκοντα πνευματικής, δηλαδή θρησκευτικής συμβούλου του προέδρου. Του Ντόναλντ Τραμπ. Να αναφέρω πως σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ το 71% πιστεύει στον Θεό χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό και το 48% των Αμερικάνων είναι βέβαιο για την ύπαρξη των Αγγέλων.

Άγγελοι από τη Νότια Αμερική και την Αφρική εγκατέλειψαν την έδρα τους και τα εκεί καθήκοντα τους για να συμμαχήσουν με τηλεοπτικά δίχτυα και μεγάλα προσώπατα, προκειμένου να πάνε κόντρα στη βούληση του Θεού, του γνωστού Θεού, προκειμένου να μην εκλεγεί ο Τραμπ. Αυτό ακριβώς είπε η Πόλα και ξεσκέπασε το σκοτεινό αντιθεϊκό σχέδιο.

Είναι αληθινά αφελής όποιος θαρρεί ότι έχουμε ξεφύγει εδώ και πέντε αιώνες από τον Μεσαίωνα. Σήμερα βιώνουμε τον αληθινό Μεσαίωνα. Σήμερα όταν ουδείς πετάει σάπιες ντομάτες και κλούβια αυγά στην θεούσα που δουλεύει τον κόσμο και τον Τραμπ. Δεν το αποκλείω ο Τραμπ με την τσίφτισσα τον Πόλα, και τις ευλογίες των Αγγέλων, να δουλεύει τον κόσμο.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ ΜΟΥ, Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ