Ο ΠΙΘΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 
Η δύναμη της λευκής φυλής, θα πεις. Αν είναι δυνατόν να μην είναι χριστιανός κάποιος και να γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Γίνεται αυτό, ρε; Και παραγίνεται. Κι όχι απλά γίνεται και παραγίνεται, αλλά τις τελευταίες δεκαετίες έχει εξελιχθεί σε θεσμό να μοιάζουν χριστουγεννιάτικες και οι πόλεις χωρών στις οποίες κυριαρχούν άλλες θρησκείες.
Για σκέψου Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Αμερικανοί, Καναδοί, Ρώσοι, Αυστραλοί, όλοι αυτοί χριστιανοί από κούνια, να μιμούνταν το πώς συμπεριφέρονται π.χ. οι βουδιστές τις ημέρες πριν τη γέννησης του δικού τους Θεού.
Τι σημαίνει τούτο το φαινόμενο; Ο Ιάπωνας π.χ. και ο Κορεάτης, οι οποίοι δεν έχουν καμιά σχέση με τον Χριστό και βέβαια με τα Χριστούγεννα να αισθάνονται κάθε χρόνο γιορτινά τούτες τις μέρες. Μαγαζιά, πολυκαταστήματα, στο Τόκυο, στη Σεούλ, στην Σιγκαπούρη (φώτο), στο Χονγκ-Κονγκ, τέτοιες ημέρες έχουν λουκ χριστιανικό, με χριστουγεννιάτικα δέντρα, Αϊ- Βασίληδες και ό,τι άλλο σχετικό.
Αυτό συνέβαινε πάντα. Οι πάντες στη γη άρχισαν να πιθηκίζουν από την εποχή που εμφανίστηκε η πρώτη αυτοκρατορία. Δεν είναι, λοιπόν, η δύναμη, ο μαγνητισμός της λευκής φυλής. Αν είχε το πάνω χέρι στον πλανήτη η κίτρινη φυλή, οι ερυθρόδερμοι, οι αράπηδες της Αφρικής, οι σκούροι της Ασίας, τότε στον πλανήτη θα κυριαρχούσε η δική τους κουλτούρα. Η δική τους μουσική, η δική τους μαγειρική, το δικό τους ντύσιμο, το δικό τους σινεμά.
Το τι συμβαίνει φέτος λόγω πανδημίας δεν αναιρεί την πραγματικότητα που περιγράφουμε. Στη φώτο ένα από τα εργοστάσια κατασκευής χριστουγεννιάτικων δένδρων στην... Κίνα.
Διαβαστε ακομα:

ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ