ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ... ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

 

Γίνεται ένας φόνος. Θύμα υπάρχει, όμως ποιος ο δολοφόνος; Τελικά, το θύμα δεν πέθανε. Δολοφόνος δεν υπάρχει, υπάρχει ο αποπειραθείς να σκοτώσει. Είναι και άλλη περίπτωση. Το θύμα να μην είναι πράγματι θύμα, αλλά να παριστάνει το θύμα για να ενοχοποιήσει τον θεωρούμενο ένοχο. Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στο δικαστήριο. Υποτίθεται. Όπως και να ‘χει νομιμοποιείται ο δικηγόρος της μιας και της άλλης πλευράς να πει τα δικά του.

Υπόθεση Μπεκατώρου. Το θέμα των ημερών. Δυο είναι οι πλευρές, της πρωταθλήτριας και του κατ’ αυτήν βιαστή της. Ποια είναι η αλήθεια; Θα αποφασίσει η δικαιοσύνη, αφού σ΄ αυτήν έφτασε το έργο. Αφού περιμένουν στη δικαιοσύνη να λάμψει η αλήθεια σε θέμα που αναδείχθηκε σε εθνικό, σε πανελλαδικό. Γιατί, όμως, να υβρίζεται, να απειλείται εκείνος που παίρνει το μέρος της… άλλης πλευράς;

Ο παλιός πρωταθλητής της ιστιοπλοίας Τάσος Μπουντούρης είπε πως δεν υπάρχει βιασμός της Μπεκατώρου. Υπάρχουν μόνο τα γλυκόλογα του διοικητικού παράγοντα στην Μπεκατώρου, διότι εκείνη πήγε στο δωμάτιο του. Κι αυτά που λέει ο Μπουντούρης δεν είναι δικά του, τα λέει διότι λαμβάνει υπ’ όψιν το περιεχόμενο της καταγγελίας της ίδιας της Μπεκατώρου.

Εγώ θα πω ότι πιθανόν η Μπεκατώρου να πήγε στο δωμάτιο του ανδρός που κατηγορεί για βιαστή, όχι απαραίτητα για να… βιαστεί. Και κάτι άλλο, που κακώς αγνοείται από τους μονόπλευρους υποστηρικτές της μιας πλευράς, μάλιστα όταν παριστάνουν τους λειτουργούς της ενημέρωσης και της δημοσιογραφίας. Ο Μπουντούρης χρόνια πολλά πριν είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανήλικης κι εκείνη η υπόθεση είχε φτάσει στην Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων.
Επί της ουσίας. Είναι φασιστικό, για να είμαστε στη μόδα, είναι και αντικοινωνικό, και αντιδημοκρατικό να βγαίνουν τελάληδες μόνο για τη μια πλευρά, αυτή της Μπεκατώρου, και να αποδοκιμάζονται όσοι... τολμούν να βγουν εκτός γραμμής.

 Διαβαστε ακομα:

ΜΑΥΡΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ...