Η ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ ΘΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

 

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Τι είναι αυτό; Ένα τίποτα. Μια σφραγίδα χωρίς καμιά αξία. Οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν παίρνουν σοβαρά αυτή την ταμπέλα. Και γιατί να ασχοληθεί κανείς, ηθοποιός ή όχι, με την ανύπαρκτη αυτή ιστορία που λέγεται ΣΕΗ;

Να, που με το θέμα των ημερών, τις σεξουαλικές ασχήμιες και σεξουαλικούς εκβιασμούς στο θέατρο, υπόθεση πανάρχαια, μπήκε στο έργο από το παράθυρο το ΣΕΗ. Για να κάνει, τι; Τίποτα. Όταν είσαι τίποτα τι άλλο να κάνεις από το τίποτα.

Άντε και τους τιμωράει τους ενόχους, τους άντρες που δεν σέβονται τα γεννητικά τους όργανα και ζητάνε να τα δροσίσουν τρομοκρατώντας κορίτσια με τη φιλοδοξία να ανέβουν στη σκηνή. Να πάρουν ρόλο σε θίασο, να φανούν, να κάνουν καριέρα. Και οι θιασάρχες, οι πετυχημένοι στο χώρο λένε Μωρό μου, η καριέρα σου περνάει από το όργανο μου, έλα στο θείο, λοιπόν…

Το ΣΕΗ. Δεν μιλάει σοβαρά η κοινωνία αν περιμένει την παρέμβαση ενός σωματείου το οποίο υπολειτουργεί διότι είναι πρόεδρος ένας συνταξιούχος ηθοποιός. Σιγά που θα… τρομάξει ο ηθοποιός που στρίμωξε ηθοποιό επειδή θα τον τιμωρήσει, θα τον διαγράψει το ΣΕΗ.

Τη ζημιά ο θύτης ηθοποιός, αυτός που πιέζει για σεξ με άτομο που δεν τον κάνει κέφι, θα την πάθει, πρώτον, από τη δημοσιότητα και, δεύτερον, από τη δικαιοσύνη. Ποιο ΣΕΗ; Η μεγάλη ξεφτύλα, το πραγματικό θάψιμο έρχεται από τη δημοσιότητα, αυτή τον τελειώνει. Δεν χρειάζεται το τελικό χτύπημα από τη δικαιοσύνη. Όταν τα ρεζιλήκια των εραστών της συμφοράς μπουν στη θέα της κλειδαρότρυπας του κόσμου, τότε μιλάμε για κοινωνικό θάνατο. Να τους αηδιάζουν οι θαυμαστές τους, να φαρμακώνουν την οικογένεια τους.
 
Στη φώτο, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Γιώργος Κιμούλης.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΘΑ ΘΕΡΙΕΥΕΙ