ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΟΥ… , ΤΟ ΣΕΞ!

 

Δεν είναι μυστικό. Πολύτιμο στοιχείο για την υγεία μας είναι η σεξουαλική επαφή. Ωφελεί τα μέγιστα η κολπική διείσδυση και ο οργασμός που ακολουθεί. Η επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό είναι ευεργετική, και η απουσία σεξ δρα αρνητικά.

Μιλάει η επιστήμη με αποδείξεις, όχι με θεωρίες και εικασίες. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα. Ο ''σούπερ γιατρός'' είναι το σεξ, τέρμα και τελείωσε. Δεν μπαίνει σε συζήτηση ότι κάνει καλό στη ψυχική και σωματική υγεία.

Και σκέπτεσαι πόσο – μην πούμε κάποια άλλη βαρειά λέξη- ανώριμος είναι ο άνθρωπος. Να αγνοεί, να σνομπάρει το απόλυτο φάρμακο της φύσης, για υγιείς και ασθενείς, και να καταναλώνει από δεκαετία σε δεκαετία όλο και περισσότερα φάρμακα εργαστηρίου.

Το σπέρμα στον άνδρα είναι διαφορετικής ποιότητας μετά από αυνανισμό. Μετά την κλασική συνουσία το ανδρικό υγρό πυρ υπερέχει σε μορφολογία και κινητικότητα, αλλά και σε όγκο. Άλλο ένα στοιχείο αυτό που υποχρεώνει τον άνδρα, ο οποίος υποτίθεται έχει τον πρώτο λόγο, να πάρει πρωτοβουλίες, πριν καταλήξουν σε κανονική σεξουαλική δράση με την γυναίκα.

''Μη ξεχάσεις το φάρμακο σου!... '', θυμίζει στον σύζυγο η κυρία Μπουμπού, η οποία αν πράγματι ενδιαφέρεται για την υγεία του άντρα της, το καλύτερο είναι να του… ορμήσει. Στην  περίπτωση που αυτός πρόωρα έχει σταματήσει να την βλέπει σα γυναίκα.

Δεν υπάρχει πιο θαυμαστή χαλάρωση του σώματος από το σεξ. Βοηθάει και στον ύπνο, να κοιμάσαι εύκολα. Μειώνει και τους πόνους σε κάθε σημείο στο κορμί. Αυξάνει το επίπεδο ορμονών, ειδικά της τεστοστερόνης, και κρατάει μακριά την κατάθλιψη. Διώχνει το άγχος, ρίχνει την υψηλή αρτηριακή πίεση.

Τι άλλο θέλει ο άνθρωπος, ρε, γαμώτο, για να βάλει στην καθημερινότητα του το ερωτικό σμίξιμο με την σύζυγο, ή και με την όποια προσφέρεται, συνάδελφο, γειτόνισσα, κάποια που πρωτοείδε στο σουπερμάρκετ κ.α.   

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ