ΤΕΛΙΚΑ, ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ;

 

Τίποτα δεν ξέρουμε. Ξέρουμε (;) μόνο ό,τι μας λένε. Όσα μας λένε. Και επειδή δεν λείπει ποτέ η αμφισβήτηση ότι μας δουλεύουν, τρυπώνει στο κόλπο η συνωμοσία. Οι θεωρίες συνωμοσίας. Οι πιο κουφές, οι πιο απίθανες, οι πιο αστήρικτες. Η κουβέντα για τον κορονοϊό. Το Νο 1 ζήτημα στον πλανήτη.

Να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό είναι το αίτημα, πιο σωστά η απαίτηση αναγνωρισμένων επιστημόνων, 18 στον αριθμό, όχι τίποτα γραφικοί τύποι, οι οποίοι ζήτησαν να γίνει από την αρχή έρευνα, εμπεριστατωμένη και ντουκουμενταρισμένη για το πώς φτάσαμε μέχρι εδώ που φτάσαμε. Η ανθρωπότητα, μ’ άλλα λόγια, ισχυρίζεται η ''ομάδα των 18'', έχει ανάγκη να γνωρίζει από τι κινδυνεύει. Ώστε να είναι σε θέση να αμυνθεί. Να μην περιορίζεται σε ανεύθυνη πληροφόρηση.

Δεν έχουν χάψει επιστήμονες άνθρωποι την επίσημη εκδοχή. Ότι το κακό με τον covid-19 ξεκίνησε από την Κίνα. Ότι ο ιός δραπέτευσε από εργαστήριο στην πόλη Ουχάν. Δεν έχουν πειστεί οι άνθρωποι. Μήπως άλλη είναι η αιτία; Μήπως; Κι αν είναι άλλη, και δεν τη ξέρουμε, πως είναι δυνατόν να προστατευθούμε;

Διαβαστε ακομα:

Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕ 87 ΣΗΜΑΙΕΣ!