ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΑΣ

 
Από σήμερα πρωί ξημερώματα άρχισε να μετράει το καλοκαίρι του 2021. Συγκεκριμένα από τις έξι η ώρα και 31 λεπτά, τη στιγμή του θερινού ηλιοστάσιου. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, και η μικρότερη είναι προγραμματισμένη να προκύψει το Δεκέμβριο, στο χειμερινό ηλιοστάσιο. Αυτά γίνονται μόνα τους, δεν παρεμβαίνει ουδεμία πόρνη της επιστήμης και της πολιτικής. Και αναλόγως, από καταβολής, ο κοσμάκης ρυθμίζει τα της καθημερινότητας του.
Ηλιοστάσιο. Το δευτερόλεπτο στον άχρονο χρόνο όπου η τόση δα κουτσουλιά στο σύμπαν που λέγεται Γη βρίσκεται περισσότερο κοντά ή μακριά από τον Θεό, εννοώ τον Ήλιο, στη διάρκεια του έτους. 
Μεγάλωναν, μεγάλωναν οι μέρες μέχρι σήμερα, την πιο μεγάλη μέρα του 2021, κι απ' αύριο Τρίτη αρχίζουν να μικραίνουν, να μικραίνουν, μέχρι να επέλθει μετά από έξι μήνες η πιο μικρή μέρα.
Η ευκαιρία να κάνουν σήμερα το πρώτο τους μπάνιο όσοι δεν επισκέφθηκαν μέχρι σήμερα τη θάλασσα; Αυτό το εύχεσαι σ' όσους - κακώς, βέβαια - λαμβάνουν υπ' όψιν τους αστρολογικά δεδομένα, πραγματικά και παραμυθένια.
Διαβαστε ακομα:

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ