ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ... ΑΜΑΡΤΙΑ Η ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΑ

 
Ο Αδάμ και η Εύα κάνουν ένα παιδί. Έτσι οι δυο πρωτόπλαστοι, οι πρώτοι και μοναδικοί που πλάστηκαν από τον δημιουργό, έγιναν γονείς και ο πληθυσμός της γης αυξήθηκε σε τρεις. Το ζευγάρι έκανε κι άλλα παιδιά. Τι άλλο καλύτερο από το να συνευρίσκονται σεξουαλικά. Ύστερα, μην λησμονούμε, ότι ενεργούσαν σύμφωνα με το θεϊκό σχέδιο. Να μη μείνουν μόνοι, κι όταν πεθάνουν να μη χρειαστεί ο πλάστης να φτιάξει νέο καλούπι.
 
Η αιμομειξία είναι πράξη καταδικαστέα, τόσο από τη θρησκεία, όσο και την κοινωνία. Δεν γινόταν διαφορετικά, όμως. Αδάμ και Εύα, πέρα από την αμαρτία τους να πιαστούν κώτσος από το φίδι, υπέπεσαν και στο έγκλημα της αιμομειξίας. Αθώοι οι κατηγορούμενοι. Ούτε καν κατηγορούμενοι, επειδή ο μπαμπάς Αδαμ ξάπλωνε με μια από τις κόρες του. Επειδή η μαμά Εύα σήκωνε τα πόδια μ' έναν από τους γιους της. Επειδή τα παιδιά των πρωτόπλαστων μπέρδευαν τα αίματα τους και τα υγρά τους, αδελφός με αδελφή.
 
 Δεν γινόταν διαφορετικά. Πως αλλοιώς θα μεγαλώσει ο ανθρώπινος πληθυσμός. Όσα παιδιά και να γεννούσαν οι πρωτόπλαστοι δεν μένει απ' έξω από το παραμύθι, ένα από τα παραμύθια της θρησκείας, το σκάνδαλο της επιμειξίας. 
 
Πόσα παιδιά έκαναν συνολικά οι δύο πρωτόπλαστοι. Έχεις και τους επιστήμονες, που δουλειά δεν έχουν και ψάχνονται. Όλα, λοιπόν, γίνονται αντικείμενο επιστημονικής μελέτης, να δοθούν απαντήσεις στο... κενά της θρησκευτικής παράδοσης. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Οι γυναίκες διαθέτουν δύο χρωμοσώματα “Χ”, οι άνδρες ένα χρωμόσωμα “Χ” κι ένα “Υ”. Κορίτσι γεννιέται όταν ένα ωάριο με χρωμόσωμα “Χ” συναντηθεί με σπερματοζωάριο το οποίο επίσης περιέχει το χρωμόσωμα “Χ”. Όταν το σπερματοζωάριο περιέχει το χρωμόσωμα “Υ”, τότε το έμβρυο είναι γένους αρσενικού. Άρα, το χρωμόσωμα “Υ” περνάει πάντα από τον πατέρα στον γιο.

Εκτός από την κληρονομικότητα του αρσενικού γενετικού υλικού, παίζει μπάλα και εκείνη του θηλυκού γενετικού υλικού. Μην το παρατραβήξουμε σχετικά με την έρευνα των βιολόγων, οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν στέκει η βιβλική “αλήθεια” ότι όλα ξεκίνησαν από ένα μόνο ζευγάρι, τον Αδάμ και την Εύας. Οι επιστήμονες αναφέρονται σε “πρωτόπλαστους” αλλά εννοούν έναν πρώτο πληθυσμό τουλάχιστον 2.000 ανθρώπων από τους οποίους οι χίλιοι περίπου ήταν γυναίκες. Και όλοι οι ''πρωτόπλαστοι'', οι πρώτοι άνθρωποι με τους οποίους ξεκίνησε το ανθρώπινο γένος, βρισκόντουσαν στην Αφρική, πριν 140.000 χρόνια.

Παίζει σε πολλές, αν όχι σ’ όλες τις σχετικές έρευνες, τις σχετικές ερμηνείες της γέννησης και εξάπλωσης του ανθρώπινου πληθυσμού η Αφρική. Ότι απ' εκεί εξόρμησαν οι πρώτοι άνθρωποι, οι οποίοι στη συνέχεια, πριν 50.000 χρόνια, άρχισαν να διασκορπίζονται σ’ όλη τη γη.

Επιστροφή στον Αδάμ και την Εύα. Σύμφωνα με την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος συντάσσεται το ''αρχείο'' της καταγωγής μας. Επιστήμονες και ερευνητές προσπαθούν να διαπιστώσουν μέχρι και ημερομηνίες(!), χωρίς αμφισβήτηση, των 28, όπως υποστηρίζουν, παιδιών των πρωτόπλαστων. Δέκα αγόρια και 18 κορίτσια. Το πρώτο κορίτσι οι βιολόγοι το έχουν ονομάσει “Ούρσουλα”, το μικρότερο “Γιασμίν”.

Διαβαστε ακομα:

ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ