ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ... ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ

 
Είναι ανώμαλος. Αυτό λέω εγώ που είμαι ομαλός, κανονικός και δεν έχω να του δώσω καμιά δικαιολογία. Ξέρεις, η επιστήμη, αλλά και η δικαιοσύνη τα κάνουν αυτά. Δίνουν ελαφρυντικά. Δεν τον τελειώνουν τον ανώμαλο, τον εγκληματία, τον επικίνδυνο να προκαλέσει το κακό και σ' άλλον. Τι φταίει, σου λένε, ανώμαλος είναι, δεν το διέπραξε γιατί το ήθελε, αλλά συνέβη διότι είναι ψυχικά διαταραγμένος.
Έχει φέρει το κορίτσι στην κατάλληλη στιγμή, βρίσκονται μόνοι τους, στο δικό τους χώρο, και ο άντρας αντί να λειτουργήσει ερωτικά, ψάχνεται που θα στήσει την... κάμερα. Φτιάχνει τον επαρκή φωτισμό και ζητάει από την άλλην να πάρει τη σωστή θέση. Όχι έτσι, στρίψε λίγο τη μέση, σήκωσε κι άλλο το αριστερό πόδι...
Είναι ανωμαλία. Το ενδιαφέρει όχι το σεξ, αλλά να τραβήξει video. Η ικανοποίηση του δεν είναι εκείνη τη στιγμή με την κοπέλλα γυμνή, αλλά μετά να κάνει επίδειξη του βίντεο. Όπως ο οργανωμένος τρομοκράτης σκοτώνει έναν καπιταλίστα, ανατινάζει μια τράπεζα  για να στείλει στα ΜΜΕ την προκήρυξη. Αυτό είναι το άπαν της κάθε ''17 Νοέμβρη'', η προκήρυξη, Με την τρομοκρατική της ενέργεια να έχει την ευκαιρία να γνωστοποιήσει τις πολιτικές της θέσεις στον... λαό.
Το ίδιο και ο ανώμαλος σεξουαλικά. Του είπε η κοπέλλα όταν πήρε πρέφα πως την ''δίνει'' σε τσοντάδικες σελίδες στο διαδύκτιο, ''Σταμάτα, για τον Θεό, σε παρακαλώ, μ' έχεις ξεφτυλίσει... ''. Εντάξει, της είπε ο ανώμαλος, συγγνώμην. Και το ξανάκανε! Ανέβασε πάλι βίντεο με την ίδιαν. Γιατί; Δεν είπαμε! Είναι ανώμαλος. Αυτή είναι η ανωμαλία του.. 
Διαβαστε ακομα:
Η ΛΑΜΠΕΤΗ, Η ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, Η ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ...