ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΑΚΙΑ

 

Οι Αμερικανοί το πέτυχαν! Τι καινούργιο κατάφεραν που αξίζει το θαυμασμό μας; Πλησίασαν τον θεό! Τι λες, ρε, παιδί μου! Ποτέ άλλοτε ο άνθρωπος δεν εισχώρησε στον κύκλο του ''στέμματος'', σε περιοχή όπου οι θερμοκρασίες είναι σε εκατομμύρια βαθμούς Κελσίου.

Θεός είναι ο ήλιος. Ποιος άλλος; Ψόφησε ο ήλιος, τελειώσαμε. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς τον ήλιο. Δεν λέω ότι αυτός μας έπλασε, αυτός μας έστησε στη γη. Λέω ότι αν σταματήσει να μας φωτίζει, σταματάμε και να αναπνέουμε.

Σκάφος της NASA για πρώτη φορά έμεινε για πέντε ολόκληρες ώρες μέσα στην ηλιακή περιοχή που χαρακτηρίζεται ''στέμμα''.  Τι λες, ρε, παιδί μου. Τόσο κοντά στον ήλιο! Ναι, τόσο κοντά. Επιτυχία της ΝΑΣΑ, που εξερευνά το διάστημα από το 1958.

Τι ψάχνουν οι Αμερικανοί επιστήμονες οι οποίοι είναι περήφανοι για το νέο ιστορικό τους επίτευγμα; Που να ξέρεις. Μήπως θέλουν να φτιάξουν δικό τους ήλιο; Να δουν από τι είναι φτιαγμένος ο ήλιος.

Πήγαν τόσο κοντά στον ήλιο τον περασμένο Απρίλιο, αλλά τώρα το ανακοίνωσαν.  Τι, δηλαδή; Να στα λένε όλα; Μαθαίνεις μόνο ότι ανακοινώνουν, όταν αυτοί αποφασίσουν να το γνωστοποιήσουν. Και δεν το κάνουν για να σε ενημερώσουν, κύριε μπάμια. Άλλη είναι η σκοπιμότητα. Να ξέρουν κάποιοι Κινέζοι και Ρώσοι ποια δύναμη πυρός διαθέτουν.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ