Ο ΠΑΠΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ… ΘΕΟ

 

Μόνο ένας φελός, ντηπ φελός παίρνει στα σοβαρά τον πάπα της Ρώμης. Και της κωλοπετεινίτσας τον πάπα, αν έχει πάπα ή πάπαρο η Κωλοπετεινίτσα. Να προσευχηθούμε, προτείνει ο ποντίφηκας της καθολικής εκκλησίας για να μη φτάσει στα άκρα η κόντρα Ρωσίας και Πούτιν. Κάνει πλάκα ο άνθρωπος;

Όχι, δεν κάνει καμιά πλάκα. Τη δουλειά του κάνει. Και μια από τις δουλειές του είναι να ζητάει από τους χριστιανούς να… προσεύχονται. Χριστιανός είναι το αφεντικό της Ρωσίας, ο Πούτιν, χριστιανός και ο πρόεδρος της Ουκρανίας, κάποιος Ζελένσκι. Και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σαν ευσεβείς χριστιανοί προσεύχονται πράγματι, με την ελπίδα ο καλός Θεός να τους κάνει το χατήρι. Να ψοφήσει ο Πούτιν για πάρτη της Ουκρανίας, να ψοφήσει ο Ζελένσκι, όπως παρακαλάει ο Πούτιν.

Ρε, ο Θεός προκάλεσε την κρίση ανάμεσα στις δυο χώρες; Όχι, δεν τα κάνει αυτά ο παππούς. Ε, τότε, αφού δεν έχει καμιά ανάμιξη στη συγκεκριμένη κόντρα, γιατί ο πάπας της Ρώμης δουλεύει τον κόσμο; Γιατί ζητάει να παρακληθεί ο Θεός, λες και δεν είναι Θεός, λες και δεν ξέρει τι του γίνεται και περιμένει να του πουν πώς να δράσει κάποιοι φελοί που θα προσευχηθούν.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ