ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΙΕΡΕΩΝ

 
Έχω σοβαρό ερώτημα. Και δεν ησυχάζω αν δεν έχω την απάντηση. Ο Πούτιν έστειλε αεροπλάνα και κομάντος, τανκ και παπόρια να καταλάβουν την Ουκρανία, με τις ευλογίες ή όχι της ρωσικής εκκλησίας; Όποιος θαρρεί πως το ερώτημα δεν στέκει ή είναι προσβλητικό για τη θρησκευτική πίστη, είναι αδιάβαστος. Ανιστόρητος.
Το παπαδαριό, ό,τι πιο βλάσφημο για τον Θεό, ευλογούσε τα όπλα, κάθε εποχής. Ακόμα και σήμερα, για να κάνουμε ταμείο. Οι ''ιερείς'' κάθε δόγματος, και βέβαια χριστιανοί, ορθόδοξοι βεβαιότατα, δεν έχασαν την ευκαιρία το 2014, να ευλογήσουν τα ουκρανικά όπλα (φώτο) εναντίον των ομόδοξων, επίσης χριστιανών ορθοδόξων Ρώσων, στο ιστορικό επεισόδιο της Κριμαίας.
Πάντα έτσι γινόταν. Μία ακόμα απόδειξη - ζωντανή και ξεκάθαρη - ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Δεν περιμένουν να κάνουν τη δουλειά τους μόνοι τους οι πύραυλοι, χρειάζονται καιτα ''Κύριε Ελέησον'', και τα ''Ευλόγησον'' των ελεεινών παπάδων.
Ξανά μανά αναρωτιέμαι, όσο παρακολουθώ με βαθύ σκεπτικισμό και περισσή λύπη τις εξελίξεις και τα αναμενόμενα στην Ουκρανία. Ο πιστός και καλός χριστιανός Πούτιν, που έχει επισκεφτεί 2 - 3 φορές στο Άγιον Όρος, ξεκίνησε να καταλάβει την Ουκρανία με τη βοήθεια του Θεού ή όχι. Ξεκίνησε τον πόλεμο γράφοντας το παπαδαριό της Ρωσίας; Αν πράγματι  ο τσάρος αγνόησε τους Ρώσους αρχιερείς, αυτό σημαίνει πως οι πύραυλοι είναι επικίνδυνοι και χωρίς τις ευχές προς τον Ύψιστο 
Διαβαστε ακομα:

ΠΙΟ ΑΓΡΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ... ΑΓΡΙΟ ΖΩΟ