ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΝΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ

 
Να πω μια αλήθεια που δεν βγαίνει εύκολα προς τα έξω, διότι ζούμε σε εποχή όπου η μόδα και το δήθεν τολμηρό και μοντέρνο αποτελούν... θεσμό. Θέλει κότσια να ισχυριστεί κάποιος π.χ. ότι η γυναίκα το 'χει παραξηλώσει. Ότι έχει ξεφύγει πια. Άσε στην άκρη τι λένε οι άντρες, που οι ''προχωρημένοι'' θα τους χαρακτηρίσουν συντηρητικούς και αναχρονιστικούς. 
Τις ακρότητες της γυναίκας σήμερα επικρίνουν γυναίκες. Γυναίκες με προσωπικότητα, του καιρού μας και με μυαλό ανοικτό. Τι πράγματα είναι αυτά, σου λένε, να κυκλοφορεί η γυναίκα ξεβράκωτη; Ακόμα και σε επίσημες εκδηλώσεις, κυρίες επώνυμες να εμφανίζονται περισσότερο γυμνές παρά ντυμένες.
Πάντα η γυναίκα προσπαθούσε να είναι ελκυστική, γοητευτική, όμορφη. Σήμερα η γυναίκα θέλει να είναι καυτή, hot. Κάτω από την πίεση της μόδας και του γενικού πνεύματος, όπως το ορίζουν οι ντηζαϊνερ και η διαφήμιση, η γυναίκα γίνεται όλο και περισσότερο extreme, προκλητική και δείχνει όσο γίνεται γυμνή σάρκα.

Τι είναι αυτό; Ξεφτύλα σκέτη είναι. Σε τι, δηλαδή, διαφέρει από την επαγγελματία πόρνη, η οποία τα έχει πετάξει όλα έξω και στη γωνία περιμένει τον πελάτη; Το ότι δεν είναι πόρνη, το ότι δεν περιμένει να κερατώσει τον σύζυγο, τον σύντροφο, δεν θα διαφωνήσει κανείς πως το τολμηρό της ντύσιμο, όσο... αξιοπρεπές, κυριλάτο και ακριβό είναι, δεν παραπέμπει σε γυναίκα του πεζοδρομίου. 

Ναι, ξεφτύλα και διασυρμός του γυναικείου φύλοιυ είναι να ανεβαίνει στη σκηνή να τραγουδήσει μια με καυτό σορτ, με γυμνή την κοιλιά και με εκφράσεις στο πρόσωπο σα να βρίσκεται μέσα της το ανδρικό όργανο. Με ποια λογική λένε ότι η γυναίκα είναι ίδια με τον άνδρα; Είναι μάλλον απίθανο να δεις άνδρα σε δεξίωση με μαγιώ. Συνήθως ο άντρας είναι ντυμένος κανονικά, με κοστούμι, και από την άλλη την γυναίκα με την ολόγυμνη πλάτη να αποζητά το αρσενικό μάτι να βυθιστεί μέχρι βαθειά στο σλιπάκι της. Φτιαγμένη η τουαλέτα βραδινής εξόδου με τέτοιο τρόπο, έτσι και σχεδόν τίποτα από το στήθος να κρύβεται.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕΦ