ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ… ΠΟΥΤΙΝ!!!

 

Άσε στην άκρη την Ουκρανία. Αυτήν κοπανάει ο Πούτιν, αυτήν θέλει να δέσει χειροπόδαρα. Η δουλειά, ολοφάνερο αυτό, είναι κόντρα Ρωσίας και  Δύσης. Ρωσίας και Ευρώπης. Ρωσίας και Αμερικής.

Η φουκαριάρα Ουκρανία φταίει, δεν φταίει πληρώνει αυτά που χωρίζουν τις δυο πλευρές. Την Ρωσία και την Δύση. Να ΄ρθούμε στο ψητό…

… Υπάρχουν Ευρωπαίοι που άλλοι στα ίσα, άλλοι στα μουλωχτά, με μισόλογα, είναι υπέρ του Πούτιν. Μιλάω για απλό κόσμο, όχι τίποτα πολιτικούς και επιχειρηματίες. Μιλάω για άτομα της διπλανής πόρτας, που μόνο κακό λόγο δεν έχουν για τον Πούτιν, παρά την εισβολή του στην Ουκρανία. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι εκατομμύρια άνθρωποι δεν ανήκουν στον εαυτό τους. Είναι Έλληνες π.χ. και πάνε κόντρα στα συμφέροντα της Ελλάδος. Είναι Ευρωπαίοι και στέκονται ιδεολογικά με την πλευρά του αντιπάλου της Ευρώπης. Είναι χριστιανοί και γράφουν στις κάλτσες τους αυτά που λέει ο χριστιανισμός.

Χωρίς υπερβολή. Και χωρίς αστεϊσμούς υπάρχουν Έλληνες που δίνουν δίκαιο στον Ερντογάν. Που συμφωνούν στις ανθελληνικές απαιτήσεις του σουλτάνου. Και δεν το κάνουν αυτό διότι δεν αισθάνονται Έλληνες. Διότι δεν είναι πατριώτες. Παίζει και η μαλακία. Ο καπετάν μαλάκας είναι όποιος αγνοεί ότι πολλοί, περισσότερο απ’ όσο νομίζουν, είναι οι μαλάκες που κυκλοφορούν.

Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σ’ άλλες χώρες της Ευρώπης, υπάρχουν οι φιλορώσοι. Οι φιλοπουτινικοί. Γιατί; Όχι διότι πράγματι δίνουν δίκαιο στον Πούτιν για το έγκλημα του να μπουκάρει στην Ουκρανία, Τότε, γιατί; Επειδή δεν τους αρέσει να αισθάνονται, δεν νοιώθουν ωραία να ανήκουν στην πατρίδα του Εγώ. Επειδή ο εαυτός τους είναι μακριά από το Εγώ τους.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ