ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜ0

 
Ο Πάπας της Ρώμης. Τι να κάνει ο φουκαράς; Να κρυφτεί  όπως ο συνάδελφος πατριάρχης πασών των Ρωσιών, που κάνει το κοροίδο στον πόλεμο της Ουκρανίας; Βγαίνει, λοιπόν, για μια φορά ακόμα ο αρχηγός της καθολικής εκκλησίας και καταδικάζει την εισβολή του Πούτιν σε ξένη χώρα. Και, το τονίζω αυτό, ο πάπας Φραγκίσκος ζητάει, επιτέλους, να σταματήσει το ρωσικό αίσχος.
Από τον Θεό, όχι από τον Πούτιν, να ζητήσει να τελειώσει ο πόλεμος ο πάπας της Ρώμης, αν μιλάμε σοβαρά. Τον πόλεμο τον ξεκίνησε ο Πούτιν και είχε ο άνθρωπος τους λόγους του. Αν κάποιος διαφωνεί με τον τσάρο της Ρωσίας να απευθυνθεί στον μεγαλοδύναμο Θεό. Αν, βέβαια, νοιώθει καθαρός, ενάρετος και απόλυτα πιστός. Διαφορετικά δεν πρόκειται να του κάνει τη χάρη ο επουράνιος Πατέρας.
Ο πάπας της Ρώμης δεν θέλει να κρυφτεί, βγαίνει μπροστά, όμως και αποκαλύπτει την αδυναμία του. Απομυθοποιεί την πνευματική επικοινωνία του με τον Θεό. Τον γράφει κανονικά ο Θεός.
Μήπως, όμως, συμβαίνει το άλλο. Ο Θεός να γουστάρει τον πόλεμο. Να είναι υπέρ του πολέμου. Βεβαίως είναι Θεός της ειρήνης, όμως στο συγκεκριμένο πόλεμο είναι με τον Πούτιν. Φως φανάρι. Αν ήταν αντίθετος θα έκανε μια και θα τον σταματούσε, Θεός είναι, όχι αρχιερέας να την βγάζει με προσευχές και ελπίδες.
Στη φώτο, ο πάπας της Ρώμης απάζεται ιμάμη από τα αραβικά εμιράτα, θρησκείας από άλλο σωματείο.
Διαβαστε ακομα:

ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΕΡΑΣ...