ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ

 
Ο Πούτιν σκέφτεται σοβαρά να κάνει πίσω στον πόλεμο της Ουκρανίας. Έχει συγκλονίσει τον τσάρο της Ρωσίας το φιλικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με την Ζαχτάρ Ντόνεσκ και τα αντιπολεμικά μηνύματα που έστειλε σ' όλο τον πλανήτη. Ειδικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη έκαναν τον Πούτιν να συναισθανθεί το μέγεθος της εγκληματικής του ενέργειας να εισβάλει σε άλλη χώρα. στη μαρτυρική Ουκρανία.
 
''Να σταματλησει ο πόλεμος, χάνονται αθώες ψυχές, δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές... ''' είπε ο εφοπλιστής κι αυτή η δημόσια τοποθέτηση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού πόνεσε τον Πούτιν. Τον έριξε σε προβληματισμούς. Το ''Σταματείστε τον πόλεμο'' που ζήτησε ο Πάπας της Ρώμης το πέρασε στο ντόκου, ούτε που άγγιξε τον τσάρο. Τον έσφαξε, όμως, τον εξέθεσε αυτό που είπε ο Μαρινάκης. Και το άλλο του προπονητή του Ολυμπιακού Μαρτίνς:
- Θέλουμε ειρήνη.
Ο Ολυμπιακός ήταν λάθος να κερδίσει ΜΕ 1-0 την ουκρανική Σαχτάρ. Επικουνωνιακά θα λειτουργούσε περισσότερο αποτελεσματικά το ''αντιπολεμικό'' μήνυμα της φιλικής και ''ιστορικής'' συνάντησης αν κέρδισε η Σαχτάρ. Το ''γκολ στον πόλεμο''. το ''γκολ για την  ειρήνη'' θα μετρούσε αν σκόραρε η Σαχτάρ, συμβολίζοντας ότι η Ουκρανία παραμένει όρθια, παρά την πολεμική βαρβαρότητα της πανίσχυρης και ιμπεριαλιστικής Ρωσίας.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΥΛΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ