ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ...

 
Από ρο 1945 μέχρι την ημέρα που ξεκίνησε ο Πούτιν να βάλει πόδι στην στην Ουκρανία, αυτά τα 77 χρόνια είναι η χρυσή περίοδος της Ευρώπης. Η περίοδος της ειρήνης, της απουσίας πολεμικών συγκρούσεων στα εδάφη του περισσότερο πολιτισμένου κόσμου στον πλανήτη.
Σα σήμερα 9 Μαίου η ναζιστική Γερμανία παρέδωσε το πνεύμα, υπέγραψε άνευ ορών συνθηκολόγηση. Ο Χίτλερ (φώτο) έγινε Ιστορία, αξέχαστη και πολυσυζητημένη. Με δάκρυα στα μάτια εκατομμύρια άνθρωποι υποδέχθηκαν το γεγονός. Το οριστικό τέλος ενός μεγάλου πολέμου. Ο Κόκκινος Στρατός σήκωσε τη σοβιετική σημαία στην καρδιά της χιτλερικής Γερμανίας, στο Ράιχσταγκ.
Οι λαοί ανέπνευσαν, επειδή τέλος πολέμου σημαίνει τέλος των νεκρών στα πεδία της μάχης, Τίποτα άλλο. Κανένας πόλεμος δεν έχει νικητή. Κανένας πόλεμος δεν δίνει λύση σε κανένα. Κανένα πόλεμο δεν τον αποφασίζει κανένας λαός. Ο Χίτλερ, ένας άνθρωπος άναψε τη φωτιά, και κέρδισε! Βεβαίως νικητής ήταν ο Χίτλερ, ο μοναδικός νικητής, αφού κατάφερε αυτό που ήθελε, να μπλέξει στον πόλεμο κι άλλους. 
Εκείνοι που έχασαν ήταν οι Γερμανοί. Χαμένοι και οι νικητές του πολέμου, αφού κι αυτοί μέτρησαν νεκρούς και καταστροφές στη χώρα τους. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ