Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ

 
Ο Φερδινάδος ο Ζ'(1784 -1833) άτομο της πολύ πλάκας, άσχετο αυτό, η μοίρα του ήταν γραμμένη να γίνει βασιλιάς. Κανονικά έπρεπε να τον κρεμάσουν διότι έλαβε μέρος σε συμμορήτικο πραξικόπημα ενάντια του βασιλιά πατέρα του. Ο θρόνος, όμως, σε εκείνες τις παραμυθένιες εποχές είναι υπεράνω προσώπων, που σημαίνει ότι η αναγκαιότητα και οι συνθήκες ευνοούν κι έναν χάλια, αρκεί στις φλέβες του να είναι γαλαζοαίματος.
Κάνει δυο γάμους ο μπουχέσας βασιλιάς της Ισπανίας με το όνομα Φρέντυ Ζ' αλλά δεν καταφέρνει να αποκτήσει απογόνους. Το μαγαζί για να κρατηθεί θέλει να γεννήσει διάδοχο η βασίλισσα, διαφορετικά θα γεννηθεί πρόβλημα. Παντρεύεται τρίτη φορά ο εραστής στα 35 του την 16χρονη Μαρία Ιωσηφίνα - κι αλλά 17 ονόματα στη σειρά - της Σαξονίας.
Ούτε της νεαρής βασίλισσας αρχίζει να φουσκώνει η κοιλιά. Τι να συμβαίνει; Κάτι περίεργα έφτασαν στα αυτιά του Πάπα της Ρώμης, ήταν τότε ο Πίος ο Ζ'. Ότι η Μαρία Ιωσηφίνα δεν τον έκανε κέφι τον Φερδινάνδο, δεν του καθόταν, και ο φουκαράς ο Πάπας της έστειλε προσωπική επιστολή. Τέτοια τιμή της έκανε ο Πάπας, άλλος της πλάκας αρχιερέας και αρχηγός της καθολικής εκκλησίας.
''Τεκνον μου, να ξαπλώνεις με τον σύζυγο σου, αυτό δεν είναι αντίθετο με την πίστη στον καθολικισμό... ''. Μάλιστα, κύριε. Κοτζάμ πάπας της έδινε την... άδεια να συνουσιάζεται με τον σύζυγο της, προκειμένου να γκαστρωθεί και το βασίλειο να έχει σταθερότητα. 
Τελικά, για την Ιστορία να πούμε τη συνέχεια και το τέλος του συγκεκριμένου επεισοδίου. Το 1829, σα σήμερα στις 18 Μαίου η Μαρία Ιωσηφίνα (1803 -1829) πέθανε άτεκνη 25 χρονών, ο Φερδινάνδος Ζ' ξαναπαντρεύτηκε, αλλά δεν έπιασαν οι ευλογίες του άγιου Πάπα - έκανε δυο κόρες με την τέταρτη σύζυγο.
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΞΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ ΠΟΛΕΜΟ