ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ

 
Δεν βλέπω κανέναν χριστιανό μητροπολίτη Δωδώνης στο πρόσωπο του κύριου Χρυσόστομου, ο οποίος δέχθηκε άδικη,αλλόκοτη, αλλά και ανόητη επίθεση, από τους πάντες, ακόμα και από το οργανωμένο παπαδαριό, επειδή ο άνθρωπος του Θεού είπε την αλήθεια. Τη δική του αλήθεια,για να κάνουμε ταμείο. Την αιώνια αλήθεια της εκκλησίας. Ότι η γυναίκα που βιάζεται σεξουαλικά, το θέλει και η ίδια.
Αυτό το απίστευτο είπε ο τύπος, και σόκαρε τους πιστούς της πλάκας διότι είπε την αλήθεια του ο παπάς. Αντί να τον αφορίσουν, να του πάρουν τα ράσα, να τον ξηλώσουν από την μητρόπολη, συνεχίζουν να τον αποκαλούν ''σεβασμιώτατο'' και άλλα τέτοια μπουρδοειδή. 
Εγώ, λοιπόν, δεν βλέπω κανένα χριστιανό μητροπολίτη Δωδώνης, αλλά στον 84χρονο Χρισόστομο βλέπω τον αιώνιο αρχιερέα κάθε θρησκείας από την αρχή του κόσμου. Να ξέρουμε τι λέμε. Η εκκλησία κάθε θρησκείας είχε ένα συγκεκριμένο ρόλο σ' όλες τις εποχές και σ' όλους τους τόπους και σ' όλους τους λαούς. Ήταν το θεμέλιο της κοινωνίας. Ήταν η Φιλιπινέζα της εξουσίας. Ήταν η ίδια η εξουσία. Μην κοροϊδευόμαστε σήμερα που την έχουν κάνει πατσαβούρα την εκκλησία.
Αυτό έχει γίνει, για όσους βλέπουν. Για όσους ξέρουν. Στην εκκλησία ντύνονται στο ράσο και gay. Στα ίσα. Η εκκλησία παντρεύει ομοφυλόφιλους. Ε, ο Χρυσόστομος Δωδώνης είναι αντιστασιακός. Αντιστέκεται σ' αυτό το αίσχος. Δεν κωλομπαρεύει τις αρχές και τις αξίες του δόγματος. Χθες η εκκλησία έστελνε στην κόλαση τους ομοφυλόφιλους, τους έκαιγε ζωντανούς, σήμερα μας λέει όλα τα παιδιά, τραβεστί και σία είναι του Θεού. Τι είναι, ρε, η θρησκεία; Σήμερα αυγά,αύριο καλάθια;
Ο Χρυσοστομάκος της Δωδώνης έγινε μοναχός στα 20 του χρόνια. Πήρες πρέφα, με ποιον έχεις να κάνεις; Κακώς τον λένε μοναχό αυτόν που γίνεται καλόγερος. Δεν είναι μοναχός! Υπάρχουν κι άλλοι σαν κι αυτόν στο μοναστήρι. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΙΧΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ