ΑΛΛΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥΤΙΝ- ΚΥΡΙΛΛΟΥ

 
Ο πατριάρχης της Μόσχας δεν υπηρετεί ούτε τον Θεό, ούτε το ποίμνιο του. Αυτή την ασεβέστατη δημόσια δήλωση έκανε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής, στο όνομα Ελπιδοφόρος. Έχουν και ονόματα οι κύριοι του παπαδαριού, όχι αυτά που τους βάπτισαν. Αυτά τα πέταξαν όταν φόρεσαν ράσα και πήραν άλλα, χριστιανικά. Αυτά τα ονόματα που τους έδωσαν όταν τους βούτηξαν στην κολυμπήθρα είναι του διαβόλου, γι' αυτό τα αρνήθηκαν.
Τι λέω; Λέω ότι ο έτσι της Αμερικής, ο Ελπιδοφόρος (στη φώτο, με τον άλλον μάγκα, τον Ερντογάν) στο όνομα, παπάς μοντέρνος και πολυδιαβασμένος, ούτε που αναφέρει το όνομα του Κύριλ. Μιλάει για τον πατριάρχη της Μόσχας, αέρα πατέρα, ενώ ο λεβέντης λέγεται Κύριλλος κι είναι Πασών των Ρωσιών. Και πολύ πατριάρχης να 'ούμε.
Και ο Θεός τι κάνει, κύριε Ελπιδοφόρε; Νταηλήκι μόνος του έγινε πατριάρχης ο Κύριλ, χωρίς την ουράνια επιφοίτηση. Και παρ' ό,τι δεν υπηρετεί ούτε τον επουράνιο πατερα, ούτε τα αρνιά και τις γίδες στο κοπάδι του από το 2009, ο Θεός συνεχίζει να τον ανέχεται;
Τι είναι αυτά που λέτε, ωρέ φωτισμένοι στους αφώτιστους πιστούς; Έρχεται από την Νέα Υόρκη στη Βουλιαγμένη ο Ελπιδοφόρος και βαπτίζει δυο νεογέννητα gay ζευγαριού, που το φυσάνε τον παρά, και από την άλλη του βγάζει κόκκινη κάρτα το παπαδαριό της Ελλάδος. Παίζετε, ρε, πλάκα κάνετε με ζητήματα της πίστης; Χριστιανοί πράμα, ορθόδοξοι όλοι, Κύριλλος, Ελπιδοφόρος, Ιερώνυμος και λέτε διαφορετικές θέσεις, όλες έξω από τα άγια ευαγγέλια.
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΤΟ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΝΙΣ