ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΞ

 

Είσαι καλός χριστιανός; Θα την πέσεις στη Βίβλο. Όχι στο Κοράνι, και στα ιερά κιτάπια του βουδισμού, του εβραϊσμού, του ινδουϊσμού, της κάθε άλλης θρησκείας. Πριν προχωρήσουμε, ανάγκη είναι να πούμε πως Αγίες Γραφές και ιερά κιτάπια κυκλοφορούν για κάθε αντικείμενο, όχι μονάχα για τις θρησκείες, τις αλήθειες των ουρανών. Για ό,τι ενδιαφέρει κάποιον υπάρχουν τα γραπτά που τον κάνουν καλύτερο, π.χ. γιατρό, κατάσκοπο, σεφ, γονιό, αγρότη κ.α. Το Κάμα Σούτρα, για παράδειγμα, σε κάνει δεινότερο εραστή.

Αν ρωτάς ποιο είναι το ιερό βιβλίο που τον μαλάκα τον κάνει καλύτερο μαλάκα η απάντηση είναι πως δεν υπάρχει τέτοιο βιβλίο. Γιατί; Επειδή ο μαλάκας δεν αναγνωρίζει ποιος πραγματικά είναι, άρα δεν θα διαβάσει να γίνει καλύτερος μαλάκας. Να, γιατί ποτέ δεν γράφτηκε το φιλοσοφικοεπιστημονικό έργο που, με εγγυήσεις και υποσχέσεις στον πεοκρούστη δίνει ελπίδες ότι θα πάψει να ‘ναι πεοκρούστης.
Το Κάμα Σούτρα. Το έγραψε και το χάρισε στην ανθρωπότητα αυτός που ποτέ του δεν καψουρεύτηκε γυναίκα, ποτέ του δεν είχε σεξουαλική επαφή, άλλωστε ήταν ολοκληρωτικά δοσμένος στην ιερατική ζωή. Καμιά έκπληξη που άτομο της θρησκείας έμεινε στην αιωνιότητα για το αριστούργημα Κάμα Σουτρα. Στην αρχαιότητα της Ανατολής κάποια γυναικεία μοναστήρια λειτουργούσαν και ως πορνεία. Στο όνομα του θεού, βέβαια. Με την ευκαιρία, η θεά του έρωτα Αφροδίτη ήταν και προστάτις της πορνείας.
Ο Ινδός Βατσιαγιάνα σπούδασε θεολογία, που κατά τον Μαρξ σημαίνει ανθρωπολογία, και συνεπής στη θρησκευτική παράδοση του λαού του, συνέταξε ένα πολιτιστικό εγχειρίδιο διαπαιδαγώγησης στον σωματικό έρωτα. Στο πώς με τη συνουσία ο άνθρωπος φθάνει στην υπέρτατη σεξουαλική ηδονή.
Διαβάζεις Κάμα Σούτρα και διδάσκεσαι τα πάντα. Τα πάντα όλα, όχι μόνο όλες τις στάσεις των δυο εραστών. αλλά ό,τι έχει σχέση με την σεξουαλική επαφή άνδρα με γυναίκα. Διαχρονικό πόνημα, χρησιμότατες παραμένουν μέχρι σήμερα οι συμβουλές τού ''ευαγγελίου του έρωτα'', του Κάμα Σούτρα, σε γλώσσα σανσκριστική, που, κατά τας εντολάς της Αγίας Γραφής, έγραψε πριν από 16 αιώνες ο ευγενής της κάστας των βραχμάνων Βατσιαγιάνα, ένας ασκητής αφοσιωμένος στον Θεό.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ