Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑ ΑΝΔΡΑ!!!

 
Ήταν περήφανη για το φύλο της. Ευγνωμονούσε τη φύση που την γέννησε γυναίκα. Η ψυχή της αποζητούσε την παρέα και τον έρωτα με τις μαθήτριες της. Είναι το παγκόσμιο σύμβολο της γυναικείας ομοφυλοφιλίας. Η μέγιστη ποιήτρια της αρχαιότητας, λυρική, ερωτική, αξεπέραστη. Η Σαπφώ η Λέσβια, κόρη αριστοκρατικής οικογενείας της Μυτιλήνης. Έφτιαξε σχολή και παρέδιδε μαθήματα ποίησης, μουσικής, και βέβαια, αγάπης, λατρείας στο γυναικείο σώμα.
Με τους στίχους της ύμνησε τον έρωτα ανάμεσα στις γυναίκες. Σίγουρα είναι η πρώτη που το έκανε αυτό στην Ιστορία της ανθρωπότητας από καταβολής. Ήταν, λοιπόν, και παιδαγωγός. Δικαιολογημένα την είπαν και “γυναικοκεράστρια”, επειδή κερνούσε σεξ στην κάθε αγαπημένη της, αφού προηγουμένως της τραγουδούσε με τη λύρα της, λες η άλλη ήταν πηγή έμπνευσης, και της περιέγραφε τα κάλλη της.
Γεννήθηκε γύρω στο 610 πριν τον Χριστό, ήταν παντρεμένη, είχε και μια κόρη, η θεωρούμενη δέκατη μούσα, η Σαπφώ από την Έφεσσο. Ήθελε τις ερωμένες της γυμνές να χορεύουν και ο ήλιος να καίει το κορμί τους, πριν εκείνη τις πλησιάσει.
Αν είναι δυνατόν! Να αυτοκτονήσει για έναν άνδρα η ποιήτρια, υψηλής αξίας κατά παγκόσμια αναγνώριση. Αισθάνθηκε πόθο για τον πανέμορφο Φάωνα κι αυτός δεν ανταποκρίθηκε. Η Σαπφώ έπεσε στο κενό, από το ακρωτήριο Λευκάτα της Λευκάδα
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ''ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ'' ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ