ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ

 
Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Κάθε μέρα έχουν ξεπατωθεί να γράφουν ένα κάρο πράγματα για την κλιματική αλλαγή και την απειλή που δέχεται ο πλανήτης. Κανένας κίνδυνος! Υποτιμάνε τη γη, αυτό το κόσμημα του σύμπαντος. Αυτοί που θα πάθουν είναι τα ανθρωπάκια και ήδη οι εγκέφαλοι των χάι, των σούπερ χάι μπίζνες, έχουν προετοιμαστεί να τους στείλουν στο διάστημα. Σε κάποια άλλη γειτονιά του σύμπαντος,
Έτσι που λες. Ρε, μαλάκες, που τον βάζετε τον Θεό! Κάπου είναι αραγμένος και αδιαφορεί; Αν το νομίζετε αυτό, τότε έχετε μαύρα μεσάνυχτα. Είστε και άπιστοι του κερατά. 
Κι αν πάθει κάτι η γη, ποιος θα βγει χαμένος; Τα ποντικάκια και τα φιδάκια, τα πουλάκια και τα ψαράκια, οι κοτούλες και τα τζιτζικάκια; Οι καπετάν μαλάκες, τα δίποδα θα αλλάξουν, αν προλάβουν πλανήτη. Και στο φινάλε αν ανατιναχθεί η γη, αν ερημοποιηθεί, ποιος θα μείνει να την κλάψει; Τα λιοντάρια και οι καρχαρίες, τα ζώα, τα βουνά, οι λίμνες. Από ποιον θα ζητήσουν το λογαριασμό οι κατσαρίδες και οι μέλισσες, τα σκυλιά και τα γατιά. 
Από τον δημιουργό τους, βέβαια. Επειδή αιώνες κάνει το κορόιδο στην αυτοκαταστροφική του παρουσία του δίποδου στην πλανήτη. Θεωρίες. Επιμένω! Ανύπαρκτη είναι η κινδυνολογία. Δεν μας δουλεύουν οι επιστήμονες, απλά δεν τα ξέρουν όλα και χωρίς ύποπτη σκοπιμότητα πανικοβάλουν τα ανθρωπάκια. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ΤΑΝΚ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ