ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ

 
Παλαβιάρα. Γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα, να το πούμε κυριλάτα. Μια ζωή στα ζόρια η νευρωτική Ιρλανδέζα τραγουδίστρια, πασίγνωστη από τον πρώτο της δίσκο, στα 21 της. Οι τρέλες, τις λες και μαλακίες, ότι καλύτερο για τα ΜΜΕ, να κάνουν κι αυτά το παιχνίδι τους
Αυτό λέγεται «φαινόμενο». Να πετάει στον αέρα μία μπούρδα ο επώνυμος και επιτόπου να βγαίνουν στο παζάρι γνωστοί και άγνωστοι και λένε. «Τι παπαριά είναι αυτή;» ή «Συμφωνώ μαζί του». Και από κοντά πέφτουν οι ατέλειωτες εξυπνάδες.

Θυμάμαι πριν 35 τοσα χρόνια περίπου, η μακαρίτισσα πια Σινέντ Ο Κόνορ, πιτσιρίκα ακόμα, έγκυος άγνωστου επιβήτορα, μπροστά στην κάμερα έσχισε τη φωτογραφία του Πάπα της Ρώμης. Επειδή η καθολική θρησκεία απαγορεύει την έκτρωση.

Με ξυρισμένο κεφάλι η κυρία σίγουρα ταλαντούχα, έχει κάνει παγκόσμια σουξέ, άσχετο αυτό, και από το 2018 έκανε μεταγραφή από τον χριστιανισμό στον μουσουλμανισμό. Άλλαξε και το όνομα της. Έγινε Σουχάντα Ντάβιτ. Και φορούσε χιτζάπ. Κι έριξε την ατάκα για να τσιμπήσουν οι… διψασμένοι σχολιαστές του διαδιχτύου:

- Συχαίνομαι τους λευκούς. Δεν θα ξανακάνω παρέα με λευκούς.

Δεν το καταλαβαίνω. Να κυκλοφορεί αντίδραση στη κάθε τρακατρούκα του κάθε βαρεμένου. Άστον τον δυστυχή να λέει, να κάνει τα δικά του. Η συγκεκριμένη λευκή κουνημένη, τι λάλησε; Αυτό που δεν έπιασε κανένας ιντερνικός σχολιαστής. Ότι είναι καταραμένοι όσοι μουσουλμάνοι λένε καλημέρα σε χριστιανούς, εβραίους, βουδιστές και σία. Και ότι η μουρλέγκω θα πάρει οπωσδήποτε το πρωτάθλημα της σωτηρίας της ψυχής της, τώρα που άλλαξε φανέλα πίστη

Η Σινέντ Ο΄Κόνορ γεννήθηκε Δεκέμβριο του 1966 και βρήκε την οριστική της γαλήνη σε τάφο στις 26 Ιουλίου 2023. Μέχρι το 2011 είχε κάνει τρεις γάμους και του είχε διαλύσει.

Διαβαστε ακομα:

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ