ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ... ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

 

Δεν θα γίνει ομοφυλόφιλος ένας άνδρας επειδή θα τον βιάσουν. Η φύση του η αρσενική θα παραμείνει τέτοια ακόμα κι αν έτσι ή αλλοιώς τον υποχρεώνουν σε παθητική συνουσία για κάποιο διάστημα. Από την άλλη, ο ομοφυλόφιλος δεν θα πνίξει τη φύση του επειδή φόρεσε ράσο. Ούτε το ιερατικό σχήμα, ούτε η δύναμη της θρησκείας, ο φόβος Θεού, θα σταθούν εμπόδιο στον ομοφυλόφιλο να δαμάσει τη σάρκα του και την ερωτική του σκέψη.

Η Εκκλησία σε κάθε ευκαιρία καταδικάζει τους gay, μάλιστα αποφεύγοντας να αναφερθεί στο παπαδαριό. Οι βολές πιάνουν γενικώς και αορίστως τους ομοφυλόφιλους, οι οποίοι βέβαια έχουν... κατανόηση στις κορώνες ηθικής των μητροπολιτών.
Ιστορικό γεγονός πριν δέκα χρόνια, για πρώτη φορά στην επικράτεια του Βατικανού, και με την άδεια του Πάπα,  η σύλληψη ενός αρχιεπισκόπου της καθολικής Εκκλησίας, κατηγορούμενου για παιδεραστία. Να ήταν ο μόνος; Το ράσο κρύβει τον ομοφυλόφιλο, όπως ο γάμος, άλλωστε. Αυτός που δεν έχει τον “ανδρισμό” να δημοσιοποιήσει τη σεξουαλική του ταυτότητα θα παντρευτεί ή θα ντυθεί παπάς, ίσως κλειστεί σε μοναστήρι.
Η Εκκλησία, λοιπόν, και οι παπαρδέλες των αξιωματούχων της, δεσποτάδων και σία, είναι ανίκανη να σβήσει τις ορμές των ρασοφόρων ομοφυλόφιλων, παιδεραστών, παιδόφιλων, όπως να τους χαρακτηρίσεις. Το έργο δεν σταματάει. Και πώς να σταματήσει όταν τις θρησκείες, όλες τις θρησκείες, ειδωλολατρικές κι όχι, μονοθεϊστικές κι όχι, τις κατασκεύασαν εμπνευσμένοι με τη θεία χάρη ηγετικές μορφές του αδελφάτου.

Κι αν το παρατραβήξουν, κάποιοι υποκριτές και φαρισαίοι γαλονάδες της Εκκλησίας, μη γίνει το πραξικόπημα. Το δόγμα των ομοφυλόφιλων. Πρώτα θα στήσουν Pride Parade με τη συμμετοχή δηλωμένων ιερέων gay, με ενισχύσεις και από το Άγιον Όρος

Διαβαστε ακομα:

ΝΑ Μ' ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ