ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΚΗΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΗ ΓΗ

 
Το ακούω από τότε που γεννήθηκα. Ότι ο πλανήτης, που τον είπαν πλανήτη διότι πλανάται, διότι κινείται, μετακινείται, διότι είναι ξεκρέμαστος στο σύμπαν, όλο και απειλείται από διάφορα ουράνια «σκουπίδια», άλλα είναι τόσο μεγάλο όσο ένα νησί, άλλα όσο ένα βουνό.

Πράγματι, γίνεται ένα ασύλληπτο, ένα παρανοϊκό και ατελείωτο γαμήσι στο διάστημα, ένα όργιο εκτοπίσεων, ρίψεων διαφόρων «αντικειμένων», που από το «τίποτα» γεννιώνται και μετά από πορεία εκατομμυρίων χιλιομέτρων συντρίβονται μόνα τους, διαλύονται.

Έτσι που λες. Δεν υπάρχει ησυχία στο σύμπαν. Όπως το αιδοίο της γυναίκας... ,βαράει φωτιές όταν ο άνδρας την χαμουρεύει κι είναι έτοιμος να μπει μέσα της. Έτσι ακριβώς και το σύμπαν, βρίσκεται σε διαρκές οργασμό.

Και λένε. Πέρασε «ξυστά» από την γη, δηλαδή καμία σαρανταριά χιλιάδες χιλιόμετρα, ένας αστεροειδής, κάποιο «σκουπίδι» ουράνιο, που λέγαμε. Και πέρασε πριν καν προλάβουμε να το δούμε ότι μας επιτίθεται. Έχουν, όμως, «δει» οι μαλάκες οι επιστήμονες αυτό που ήδη μας πλησιάζει και θα επισκεφθεί τότε, δίνουν και συγκεκριμένη ημερομηνία.

Είπαμε. Αυτή η ιστορία παίζει αιώνες. Δεν υπάρχει, όμως, κανένας κίνδυνος να μας τσακίσει κάποια «μπόμπα» από το σύμπαν, από τα πολλά σύμπαντα στο χάος και το έρεβος που δεν έχουν καταγραφεί.

Να τελειώνουμε. Η γη δεν είναι απλά ο πιο όμορφος πλανήτης. Είναι και άτρωτος! Έχει «αντιμαγνητισμό»! Έχει την ανεξήγητη δύναμη να αυτοπροστατεύεται μόνη της η γη. Να απομακρύνει κάθε απειλή εξωτερική. Να την διώχνει. Να «αλλάζει» την πορεία, την κατεύθυνση σε κάθε ξένο και ανεξέλεγκτο σώμα.

Άλλο είναι το γαμημένο πρόβλημα του πλανήτη Γη. Οι κάτοικοι του. Οι άνθρωποι, όχι τα ζώα. Κανένα ζώο, της θάλασσας, του αέρα, του εδάφους της γης δεν ενοχλεί, ούτε αλλοιώνει περιβαλλοντολογικά το σπίτι του, δηλαδή τη γη. Μόνον το καταραμένο δίποδο.

Δεν κινδυνεύουμε, λοιπόν, από εξωγήινα «τούβλα», ούτε από εξωγήινους. Μόνον από γήινους που σήμερα κατέχουν πυρηνικά όπλα ικανά να καταστρέψουν με τη μία 270 πλανήτες, σαν τη γη.

Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ