Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

 
Και ζοχάδας να μην είσαι εύκολα στη σπάει όλο αυτό το καραγκιοζιλήκι που παίζει κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, με αφορμή τη Γιορτή, λέει, της Γυναίκας. Η ξεφτύλα.  ΟΙ επαναλαμβανόμενες μαλακιούλες από τις τηλεοράσεις και τις ειδικές εκπομπές, και τα ειδικά αφιερώματα για το ρόλο της γυναίκας. Όλοι και όλες τους είναι λάθος απέραντο. Και για φτύσιμο.
Ευρωβουλευτές, ευρωβουλευτίνες, πολιτικοί και επιστήμονες, καλλιτέχνες και καθηγητές αμολάνε ένα δήθεν ύμνο στην Γυναίκα με την ευκαιρία της Ημέρας για πάρτη της. Τι λέει ο αποδυτηριάκιας; Ούτε ένας, ούτε μία δεν μίλησε για την αληθινή, τη μεγάλη αποστολή της γυναίκας. Έτσι είναι. Ό,τι υπάρχει πάνω στη Γη έχει κάποιο λόγο. Το κάθε πλάσμα, το κάθε ον για κάποιο λόγο κυκλοφορεί. Λοιπόν; Ποια η αποστολή του Ανδρός; Ποια η αποστολή της Γυναικός; Εδώ είμαστε...

... Διακοπή. Οι αράδες είναι ο πρόλογος στο σεντόνι, θεολογικού περιεχομένου του αποδυτηριάκια, όπου αναλύει τη σχέση της γυναίκας με τον άνδρα. Κείμενο καθόλου ευκολοχώνευτο, με το οποίο δοξάζεται η υποταγμένη στον άνδρα και στη γήϊνη αποστολή της γυναίκα. Το σεντόνι θα εμφανιστεί σήμερα στις ένα- δυο λεπτά μετά τις 3 η ώρα. 

Διαβαστε ακομα:

ΜΙΑ ΣΚΙΣΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ...