ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΤΗΘΟΣ

 
Οι νεαρές κυρίες έτοιμες είναι στην αφετηρία να ορμήσουν. Ποια θα βγει πρώτη. Χέστηκα, και με το μπαρδόν. Λάγνες κάποιες κυρίες, μήπως θέλουν να με πείσουν εμένα τον τηλεθεατή, ότι μετράνε για θηλυκά πλάσματα κι αυτές. Αμφιβάλω. Δεν λέω, έχουν σκέρτσο μερικές απ΄ αυτές, βαμμένο μαλλί, φτιαγμένο μάτι με το τσίνορο περιποιημένο στο μακιγιάζ, αλλά...
Αλλά, τι; Δεν υπάρχει ούτε ίχνος στήθους. Γυναίκες είναι, δεν διαφωνώ, το 'χουν ξυρισμένο, μη φαίνεται  καν η φωλιά, όμως τα βυζιά, ο βασιλέας των βασιλέων στη γυναίκα, δηλώνει πανηγυρικά απών. Δεν υπάρχει. Έχει εξαφανιστεί. Το χωνέψαμε στη μόδα, το έχουμε αποδεχθεί και στον αθλητισμό. Και στην πασαρέλα των αθλητικών αγώνων.
ΟΙ μόδιστροι, οι ντηζάινερ επιδιώκουν το φόρεμα να επιδειχθεί, η δουλειά τους, όχι η γκόμενα μοντέλο. Η τουαλέτα, ακόμα και μια φούστα με την οποία θα ντυθεί στην καθημερινότητα της η γυναίκα. Το μανεκέν οι μάγοι της μόδας ας μην μοιάζει με γυναίκα. Πλάκα το στήθος της.
Από τους ολυμπιακούς του 1928 ούτε αιώνας δεν πέρασε οπό τότε που μπήκαν και οι γυναίκες στο πρόγραμμα των αγώνων Τότε έβλεπες νοικοκυρές, κανονικές γυναίκες. Σήμερα έρχονται λες κατ' ευθείαν από τη ζούγκλα, και μαύρες με κάτι ποδαράκια να τρέχουν, με τα κόκαλα έξω από την σάρκα τους. Κακάσχημες. Δεν τις πλησιάζει και πεινασμένος σεξουαλικά άνδρας  μόλις αποφυλακίστηκε μετά από 40 χρόνια.
 Οι ουσίες, το ντόπιγκ, τα βάρη, η καθημερινή προπόνηση έχουν κτυπήσει το γυναικείο στήθος. Το έχουν σκοτώσει εν ψυχρώ. Και οι ίδιες το έχουν χωνέψει. Κυκλοφορούν στην πασαρέλα του σταδίου, σχεδόν αδιάφορες γιατί έχουν χάσει την ταυτότητα τους. Τα βυζιά τους. Να δω... αθλητισμό; Δεν λέω όχι, αλλά από γυναίκες, όχι εγχειρισμένες λες.    
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟ ΧΑΛΚΙΝΟ..., ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΥΣΟ!!!