SHOW ΚΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ!

 
Άρχισε χθες το πρωί να ξερνάει λάβα το ηφαίστειο της Αίτνας στη Σικελία. Από μικρά παιδιά αυτό ήταν το πρώτο ηφαίστειο που ακούσαμε και είναι σε δουλειά από το τέταρτο αιώνα πριν τον Τζήσας. Και τρέξανε, κόσμος και κοσμάκης να παρακολουθήσει το κινηματογραφικό θέαμα.
Το πιο μελετημένο ηφαίστειο και από την πιο υψηλή κορυφή βουνού στην Ευρώπη είπε να ενοχλήσει πάλι τα... αεροπλάνα. Να τους χαλάει την ορατότητα από την καπνίλα.
Δεν ξανάγινε. Χιλιάδες άνθρωποι καβάλησαν τα βουνά και τα υψώματα ολόγυρα για να χαρούν το θέαμα. Να ξερνάει φωτιές και τέφρα το ηφαίστειο πάνω στο λευκό σκηνικό, στις χιονισμένες πλαγιές, και ο κόσμος, λες οπαδοί στις κερκίδες γηπέδου, απολάμβαναν το show. Και σκιέρ άφησαν τα πέδιλα και το΄ ριξαν κι αυτοί στο μπάνισμα. Γιατί όχι; 
Διαβαστε ακομα:

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΟΙ ΣΕΞΟΜΑΝΕΙΣ