ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η κυρία δεν σου γεμίζει το μάτι. Με τίποτα. Μοιάζει με την κυρία Φρόσω της γειτονιάς που ντύθηκε συντηρητικά, όχι μοδάτα, μισοβάφτηκε κυριακάτικα, διότι θα πάει να παρακολουθήσει τη λειτουργία και θα χοροστατήσει ο μητροπολίτης. Arianna Huffinghton. Πομπώδες όνομα έχει η Ελληνίδα κυρία Στασινοπούλου. Η δαιμόνια που κάνει απίστευτα κτυπήματα στην αγορά του διαδιχτύου.

Συνεργάτης της ο Γιώργος Παπανδρέου. Ολότελα τιμητικό για τον πρώην πρωθυπουργό. Διότι η κυρία παίζει πολύ δυνατά παγκόσμια. Φτιάχνει προϊόντα που αναγνωρίζουν τη δυναμική τους οι κραταιοί του πλανήτη. Κι ενώ δεν έχει ανάγκη, χοντροκονομάει. Δεν είναι αυτό που άμεσα την ενδιαφέρει, όσο η πολιτική επιρροή που ασκεί.

Έφτιαξε, λοιπόν, η κυρία Αριάνα μας μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, που θα απευθύνεται στην ελίτ της επιχειρηματικής και πολιτικής κοινότητας. Και θα γράφουν εκεί άρθρα και αναλύσεις άτομα που έχουν θητεύσει σε πόστα εξουσίας. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Γιωργάκης.

Ποια είναι η πλάκα; Η ελληνικούρα. Ο Γιώργος λέει ότι δεν θα πληρώνεται γι’ αυτή τη νέα συνεργασία του. Δεν κατάλαβα. Είναι κακό να αμείβεται κάποιος, όταν προσφέρει μία εργασία; Είναι κακό να εργάζεται κάποιος;

Ο Τζωρτζ Παπανδρέου λέει ότι στο νέο πρότζεκτ της Αριάνας θα προωθεί τις προσωπικές απόψεις του και τις θέσεις της Ελλάδος. Μπα! Δεν το ήξερα αυτό. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει προσωπικές απόψεις; Η Ελλάδα έχει δικές της θέσεις; Γελάει ο ντουνιάς.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν είναι ο μοναδικός ανεπιθύμητος ο Γιώργος Παπανδρέου