ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ 20% ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

Πηγή: INTIME
 

Χοντρό το πακέτο για τις ΠΑΕ αυτό που αφορά έσοδα από την τηλεόραση. Σχεδόν κατά 50% μια μέση ΠΑΕ ποντάρει για να βγάλει τη σαιζόν από τα λεφτά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αντιληπτό ότι το χέρι των προέδρων των ΠΑΕ ασυναίσθητα πήγε σ’ εκείνο το σημείο του σώματός τους, να σταματήσει το αίμα από την ανοικτή πληγή, λες και δέχθηκαν μια μαχαιριά, όταν από τη Νόβα τούς γνωστοποίησαν 20% μείωση.

Υπάρχει συμβόλαιο, όμως όταν ο άλλος δεν βγαίνει ψάχνει σε τρύπες και χαραμάδες προκειμένου να επικαλεστεί μια τυπική δικαιολογία και να πληρώσει λιγώτερα.

Άλλο είναι το θέμα. Πόσο οι ΠΑΕ προβληματίζονται για να βελτιώσουν ποιοτικά και αγοραστικά το προϊόν τους. Γιατί να μη σου δώσει άλλος και διαφήμιση, και χορηγία, και μεγαλύτερο πακέτο τηλεοπτικών δικαιωμάτων όταν το προϊόν σου λειτουργεί σα βαποράκι επικοινωνιακό με την αγορά;

Θέλουμε καλύτερο πρωτάθλημα. Και το καλύτερο πρωτάθλημα δεν γίνεται απαραίτητα με πιο ακριβές μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Αρκεί η ΟΡΓΑΝΩΣΗ του πρωταθλήματος, όχι η διοργάνωσή του, που είναι το εύκολο. Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που να είναι ανταγωνιστικό.

Διαβάστε ακόμα:

Η πρόταση - ιστορία του αποδυτηριάκια για το πρωτάθλημα