ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΣΟΥ

 

Το νούμερο της αιωνιότητας. Πάρις Χίλτον. Δεν υπάρχει δεύτερη στη γη. Το κορίτσι δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό της παρά μόνο τι να κάνει για να επιδειχθεί. Να φανεί. Εδώ είμαι. Μη τυχόν και με ξεχάσετε.

Μία ανύπαρκτη με βαρύ όνομα και πακέτο ατελείωτο. Είναι η μις τίποτα. Ούτε καλλιτένχις, ούτε θέλει να ασχολείται με μπίζνες, να το παίξει δημοσιογράφος, συγγραφέας, μανεκέν, φωτογράφος, σχεδιάστρια μόδας, σκακίστρια, τενίστρια, τουρίστρια, μοιρολογίστρια, σεναρίστρια, τραβάτε κι ας κλαίω, τσιμπάτε με κι ας πονάω, κι ας τσιρίζω.

Ανόητη; Σε καμμία περίπτωση. Παριστάνει την μαλάκω. Αυτή είναι η αρρώστεια της. Η πάθησή της. Να προκαλεί την προσοχή. Και κάνει τα πάντα γι' αυτό. Οτιδήποτε.

Σύμφωνα με την επιστήμη, την ιατρική επιστήμη, η επιδειξιομανία από την οποία πάσχει το κορίτσι, λέμε συγκεκριμένα για την Πάρις Χίλτον, δεν είναι επικίνδυνη για την κοινωνία. Δεν υπάρχει περίπτωση να βλάψει κάποιον, να φθάσει στο έγκλημα. Δυστυχώς!

Αυτή είναι η κουβέντα του αποδυτηριάκια γι' αυτή την μουρλή. Δυστυχώς δεν θα πειράξει κάποιον, να σκοτώσει κάποιον, να την κλείσουν μέσα, να γλυτώσουμε από τις μαλακίες που σκαρφίζεται κάθε τόσο αυτή η Πάρις Χίλτον προκειμένου να απασχολεί τα μήντια. Την δόση της την πήρε τελευταία όταν εμφανίστηκε γυμνή στο intragram με μία μάσκα Μίκυ Μάους. Ρε, την φουκαριάρα. Ρε, την δυστυχισμένη.

Διαβάστε ακόμα:

Το πιο χοντρό παραμύθι περνάει εύκολα στις ΗΠΑ