ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΕ ΣΛΙΠΑΚΙ ΚΙΝΕΖΑΣ

 

Αυτοκράτωρ. Είναι όπως το διαβάζεις. Έκτισε μια δική του αυτοκρατορία σε τέσσερις ηπείρους. Κανένα παραμύθι στο όνομα του λαού, της πατρίδος, της θρησκείας, της ιδεολογίας τάδε, της ομάδας δείνα. Τίποτα απ' όλα αυτά. Για πάρτη του παίζει. Επειδή είναι εξουσιαστής. Και αθάνατος. Έτσι θαρρεί, ότι δεν θα πεθάνει, ότι δεν ξέρει κανέναν Χάρο, ούτε αυτός έχει ακουστά τον Ρούπερτ Μέρντοχ.

Μα, είμαι αυτοκράτωρ, σκέπτεται, είναι δυνατόν να πεθάνω κι εγώ. Όχι, βεβαια. Έφθασε τα 85 και συνεχίζει σα να είναι 35. Κάθε πρωί θα σηκωθεί στις 5, θα κάνει ένα ντους, θα πάρει πρωινό και κατ' ευθείαν για το γραφείο. Για το Γραφείο Επιχειρήσεων του πολυεθνικού ομίλου, με εκατοντάδες μήντια.

Από προσωπική ζωή, άστα. Η μάνα του δεν του μιλούσε. Να! Τα παιδιά του τον γράφουν. Να! Η πρώην σύζυγος, κτήνος τον ανεβάζει και τον κατεβάζει. Να! Κι όταν ξαναπαντρεύτηκε, την Γουέντυ, πάλι την πάτησε. Αναμενόμενο.

Δύο μήνες αφού χώρισε και τυπικά την δεύτερη γυναίκα του, με την οποία “συζούσε” χωρίς να λένε ούτε καλημέρα, λέει στη μάνα του και στα 4 παιδιά του: “Γνώρισα μια πάρα πολύ καλή κυρία από την Κίνα”. Η Κινέζα πολύ καλή κυρία, η Γουέντυ Ντεγκ, πρώην παρουσιάστρια σ' ένα κανάλι του στην Ασία, είχε ήδη αποπλανήσει άλλους δύο πλούσιους, ηλικιωμένους με τους οποίους είχε μπλέξει “ερωτικά”.

Μια γυναίκα επικίνδυνα σαγηνευτική αυτή η Γουέντυ, επαγγελματίας τυχοδιώκτις, με πτυχία και καλούς τρόπους. Τον έβαλε στο σλιπάκι της τον αυτοκράτορα, που γεννήθηκε σα σήμερα, 11 Μαρτίου, το 1931. Του έκανε δύο κόρες, δηλαδή εξασφάλισε μερίδιο στην τεράστια περιουσία του και τον αποχαιρέτησε, διότι έχει ανάγκη να το δροσίζει με κανονικό καταβρεχτήρι που την ακουμπά και θεριεύει.

Διαβάστε ακόμα:

Στο κεφάλι της ακόμα το στέμμα