Η ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

Ο Λιάγκας κάνει εκπομπή μαζύ με την σύζυγό του. Το ίδιο και ο Κωστόπουλος. Άλλος κάνει εκπομπή με την γκόμενα του συμπαρουσιάστρια, σκηνοθέτιδα, κάμεραγούμαν, συμβαίνουν διάφορα. Από τα σπάνια είναι ο παρουσιαστής, η παρουσιάστρια να καλέσει στην εκπομπή της το έτερον ήμισυ.

Δεν κατάλαβα. Πιο μαγκίτισσα είναι η Ναταλία Γερμανού που στην πρώτη της κιόλας φετινή εκπομπή είχε καλέσει τον σύντροφό της; Έτσι το λένε εδώ και χρόνια τώρα. Δεν λένε γκόμενος, εραστής, είναι σύντροφος.

Στο θέμα μας. Η Ιωάννα Λίλη, όταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τον Αστέρα Τρίπολης, κάλεσε τον σύζυγό της στην εκπομπή της. Όχι τον συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη, για να μιλήσουν για την ομάδα, ούτε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή για να πει τις θέσεις του ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας για τις μπούρδες του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την Ευρώπη των λαών κι όχι των μονοπωλίων.

“Σκέφθηκες να με χωρίσεις;” ρώτησε η παρουσιάστρια τον καλεσμένο της. Μεγάλη παράλειψη του Ζαγοράκη. Την ερώτηση της κυρίας Ιωάννας Λίλη την περίμενα, όπως και την ίδια ερώτηση σ' αυτήν από πλευράς καλεσμένου της: “Ιωάννα, σκέφθηκες να με παρατήσεις;”.

Φαιδρότητες. Τι άλλο να πεις. Αν, πράγματι, ο Ζαγοράκης είχε σκεφθεί να χωρίσει, κάτι πολύ ανθρώπινο, κάτι που όλοι οι σύζυγοι το έχουν σκεφθεί κάποια στιγμή, θα το παραδεχόταν μπροστά στις κάμερες; Όχι, βέβαια. Ποια, λοιπόν, η αξία της... τολμηρής ερώτησης;

Είναι, άλλωστε, κάτι πολύ προσωπικό κι όχι προϊόν τηλεοπτικό, το αν ένας σύζυγος έφθασε στο χείλος του διαζυγίου. Τελικά, για τις ανάγκες μιας εκπομπής, για τις ανάγκες της τηλεθέασης και της αναπαραγωγής της δημοσιότητας, βγαίνουν στον αέρα και τα πολύ εσωτερικά, τα πολύ ενδοοικογενειακά. Και στα δικά σας.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς την πάτησε ο Ευαγγελάτος