ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΠΡΑΝΤ-ΑΝΤΖΕΛΙΝΑΣ

 

Η Αντζελίνα Τζολύ και ο Μπραντ Πητ δεν ξέρω πόσα χρόνια είναι μαζύ, έχουν γεννήσει παιδιά, υιοθετούν άλλα, μην πέσουμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Το να πει κάποια στιγμή το εν λόγω ζευγάρι, που συζεί σα παντρεμένοι ότι σκεφτόμαστε να χωρίσουμε, είναι κάτι αναμενόμενο. Μέσα στο πρόγραμμα.

Τι πιο σύνηθες μετά από δύο, πέντε, δέκα χρόνια να χωρίζουν ένας άνδρας και μία γυναίκα, παρ' ό, τι είναι γονείς. Η Τζολύ και ο Πητ τι είπαν; Φοβερά πράγματα. Είναι στο πρόγραμμα ότι κάποια στιγμή... θα παντρευτούμε. Μιλάμε για την είδηση! Και θα σου εξηγήσω γιατί είναι πολύ μεγάλη είδηση.

“Είμαστε αρραβωνιασμένοι και είναι κάτι που το σκεφτόμαστε, να παντρευτούμε” είπαν οι δύο αστέρες του Χόλυγουντ. Χοντρό πακέτο μπορεί να βγει από το γάμο, αν τελικά πραγματοποιηθεί. Κρα κάνουν κάποια περιοδικά να αγοράσουν τα φωτογραφικά δικαιώματα μιας τέτοιας γαμήλιας τελετής.

Δεν υπάρχει περίπτωση οι δύο ηθοποιοί να “πουλήσουν” το γάμο τους για να κονομήσουν. Όλο το πακέτο θα πάει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το ίδιο είχαν κάνει και στις γεννήσεις των τριών βιολογικών παιδιών τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ρατσιστικό από σεξουαλικό σύμβολο η μπανάνα