Η ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΚΑΙ Η ΝΤΑΝΑ

 

Οι Δανοί διοργανωτές της Eurovision να μη λησμονήσουν, προλαβαίνουν αν δεν το έχουν σκεφθεί, να προσκαλέσουν την Ισραηλινή Ντάνα. Ποια είναι αυτή;

Α, εγώ ο φανατικός θαυμαστής της σπουδαίας αυτής καλλιτεχνικής εκδήλωσης, ο ευρωβιζιονίστας αποδυτηριάκιας δεν ξεχνάω την «Ντάνα την Ιντερνάσιοναλ» που το 1998 πήρε το πρώτο βραβείο. Η πρώτη, ελπίζω όχι και τελευταία, τρανσέξουαλ τραγουδίστρια στην Eurovision.

Ό,τι μπορεί ο καθένας κάνει για να ανεβάσει το πατηρντί. Έτσι και οι δικοί σου στην Κοπεγχάγη, επειδή η Δανία ήταν η πρώτη χώρα που πριν 25 χρόνια νομιμοποίησε τους gay γάμους, με την ευκαιρία της Eurovision 2014 θα παντρέψουν δεκάδες ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Μια πρόταση είναι να προσκαλέσουν την Ντάνα την εβραιοπούλα.

Έχω και άλλη πρόταση. Να παντρέψουν και ιερείς ομοφυλόφιλους, ας μην έχει την πρωτιά η Δανία στους γάμους ανάμεσα στους gay υπηρέτες του Θεού. Τον κουμπάρο τον έχουν έτοιμο. Την τραγουδίστρια της Αυστρίας, με το όνομα Κοντσίτα, που στον ημιτελικό εμφανίστηκε με γένεια και μουστάκια.

Διαβάστε ακόμα:

Θέλει αρχ... να κόψεις τα αρχ... σου