Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΔΑΣ

 

Αποκάλυψη. Ο Βύρων Πολύδωρας, ο πρώην υπουργός και πρόεδρος της Βουλής, και σήμερα αρχηγός κόμματος, υπέδειξε στον συλληφθέντα μπάτσο να εκδίδει την γυναίκα του. Να την στέλνει σε ερωτικά ραντεβού και από την σεξουαλική της εργασία να κονομάει. Η σύζυγος του αστυνόμου, άλλη σημαντική λεπτομέρεια στην όλη υπόθεση, είναι Ρωσίδα.

Υποθέτω, δεν είμαι σίγουρος, η ανάκριση θα φωτίσει τι ακριβώς έγινε, ότι ο Πολύδωρας είπε στον αστυνομικό της προσωπικής του φρουράς: “Μην είσαι κορόιδο, μπάνικο κορίτσι η Ρώσα, βγάλε την στο κλαρί... Κι εγώ αν χρειαστεί θα σε καλύπτω”.

Τι λέμε; Το πως παρουσιάζουν μια είδηση τα μήντια για να πουλήσουν την πραμάτεια τους. Αυτό λέμε. Τσακώσανε έναν αστυνομικό, που συνόδευε την γυναίκα του στα επί πληρωμή ραντεβού που της έκλεινε μέσω διαδικτύου. Και ρωτάω έχει κάποια σημασία ότι ο εν λόγω αστυνομικός κάποτε ήταν στην ασφάλεια του συγκεκριμένου πολιτικού, του Βύρωνα Πολύδωρα; Όλοι θα συμφωνήσετε πως όχι.

Τότε γιατί τα ΜΜΕ το πρώτο που προβάλλουν είναι ότι ο κερατάς και νταβατζής της Ρωσίδας, είχε “σχέση” με τον άλφα ή, βήτα πολιτικό;  Αν κρίνεται πως αξίζει τον κόπο να ενημερωθεί το κοινό για το βιογραφικό του εγκληματία που υπηρετούσε στην αστυνομία, τότε το πιο σωστό θα ήταν να αναφερθεί τούτο: Υπήρξε και εντεταλμένος φρουρός σε πολιτικό, χωρίς να αναφέρουν ποιον.

Διαβάστε ακόμα:

Σε κανονική παρτούζα ο Αδωνις Γεωργιάδης