ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΓΙΑ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ!

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ωραία. Ποιος δεν θα ήθελε να περάσει μια βραδυά μαζύ της στο κρεββάτι. Ακόμα κι αυτοί που την θεωρούν κρυόπλαστη. Ενας τηλεθεατής το εξέφρασε στον άερα του «just the 2 of us» και η κυρία Ζέτα το αντιμετώπισε.

Πώς; Αμήχανα στην αρχή και έξυπνα στη συνέχεια. Ντεμί χαμόγελο, ατάκα να το ξεπεράσουμε το θέμα και κίνηση ότι φτιαχτήκαμε. Δεν της το είχα.



Έτσι είναι, όταν είσαι καιρό στο κουρμπέτι, έχεις ψηθεί. Εχει πολλά χιλιόμετρα πλέον η κυρία Μακρυπούλια και στην τηλεόραση και σα γκομενάρα στην πιάτσα. Δεν μιλάμε για τις δικές της σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά κατά πώς τη βλέπουν οι άλλοι. Σημείωση. Οταν η γκόμενα φυσάει δεν παρακολουθείς τόσο τι λέει η ίδια, όσο τις καμπύλες που διαθέτει.

Η κυρία Ζέτα είναι αντικείμενο σεξουαλικού πόθου. Τη φαντασιώνεσαι όταν έχεις τις ανάγκες σου. Την κοζάρεις και κάνεις κι εσύ το δικό σου παιχνίδι. Είναι ξανθιά, είναι σεξουαλική, είναι φρέσκια ακόμα, δεν φαίνεται να τη μεταχειρίστηκε πολύ ο Ρέμος. Ολη δική του, του Χατζηγιάννη. Φάε κι εσύ, αγόρι μου.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεσκιστείτε κανονικά, κανένα πρόβλημα