ΠΑΖΑΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ

 

Ο ιδιότροπος κύριος Ζοζέ Μουρίνιο. Γιατί το λέτε έτσι, ρε παιδιά; Μας το παίζει ντίβα ο τύπος. Γιατί, ρε παιδιά, είναι ντίβα το παλληκάρι, είναι ο πρώτος, έστω μέσα στους δυο, στους τρεις πρώτους στον κόσμο. Ποιος άλλος στη δουλειά του παίζει μόνον στις ομάδες βιτρίνας της βιομηχανίας του ποδοσφαίρου. Ναι, αλλά δεν κάθεται να τον πάρουμε ούτε φωτογραφία. Ήρθε στην Μύκονο και δεν ξεμυτάει από το ξενοδοχείο.

Πήρες χαμπάρι; Ιδιότροπος και κακότροπος, βεντέτα αντιπαθητική είναι για τους παπαράτσι ο προπονητής. Κάνει τον δύσκολο, λες και είναι ο συμπατριώτης του Φερνάντο Σάντος. Δεν «συνεργάζεται» με τους φωτορεπόρτερ, να βγάλουνε κι αυτοί το μεροκάματό τους.

Το πιο εύκολο θα ήταν για τον Μουρίνιο. Κάτι να πει στον μανάβη της γωνίας, πχ. να τον ρωτήσει πόσο κάνουν τα νεκταρίνια, αυτό είναι θέμα! Μια φωτογραφία που θα πουλήσει στο εξωτερικό. Ο Μουρίνιο κάνει παζάρια για να αγοράσει φρούτα να φάνε οι κόρες του.

Και όλη η λεκάνη της Μεσογείου, θα διαβάζει το μεγάλο νέο. Ότι ο Μουρίνιο στο νησί της κραιπάλης ήταν ένας σπιτόγατος, ένας οικογενειάρχης και βγήκε έξω από το ξενοδοχείο μονάχα για να αγοράσει ξηρούς καρπούς και λουκούμια για την γυναίκα του.

Διαβάστε ακόμα:

Στο σπίτι του κρεμασμένου