ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ, ΟΧΙ ΜΑΙΡΥΛΙΝ ΜΟΝΡΩ!

 

Τι άλλο θα ακούσουμε. Με πολέμησαν, δήλωσε η Ζωή Λάσκαρη. Δείξε μου έναν, μία που να παραδέχθηκε ότι δεν την κυνήγησαν, αλλά την έσπρωξαν. Την προώθησαν. Της έδωσαν ευκαιρίες που δεν άξιζε.

Κοτζάμ Ζωή Λάσκαρη να μην κωλώνει να πει δημοσίως ότι της έριχναν λάσπη. Ότι είχε να αντιμετωπίσει το φθόνο και τη ζήλια.

Μιλάμε για απίθανα πράγματα. Ένα κορίτσι με απίστευτο σέξυ σώμα κατάφερε χωρίς ταλέντο υποκριτικής, να γίνει η φιρμάρα στο σινεμά και κάπως στο θέατρο, παρ' ότι υστερούσε και σε φωνή. Και αφού περπατάει στην 8η δεκαετία της ζωής της “απεκάλυψε” ότι της είχαν κάνει δύσκολη την καλλιτεχνική της πορεία. Πού να το πεις.

Αν, δηλαδή, δεν την σαμποτάριζαν κάποιοι, ποιοι;, ..., με τις κακίες τους, η Ζωή Λάσκαρη (στη φωτό με τον Μάνο Κατράκη) θα γινόταν Μαίρυλιν Μονρώ; Σοφία Λώρεν, Λιζ Ταίηλορ. Τρελλό.

Κανείς δεν θα πει ότι η κυρία Ζωή Λάσκαρη επεβλήθηκε με πλάγια μέσα. Όπως, από την άλλη, όλοι θα συμφωνήσουν ότι έκανε καριέρα για την οποία μόνον παραπονούμενη δεν θα πρέπει να αισθάνεται. Στην Ελλάδα, όμως, ζούμε με την κλάψα. Όλοι είμαστε ριγμένοι, αδικημένοι.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί χώρισαν Κωστόπουλος και Μπαλατσινού