ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕ ΜΠΟΤΙΑ, ΜΑΝΩΛΑ

Πηγή: INTIME
 

“Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στον Ολυμπιακό” δήλωσε ο 25χρονος Αλμπέρτο Μποτία που έπιασε λιμάνι στη θέση του Μανωλά. Συγκλονίστηκα! Δεν το είχα ξανακούσει από το στόμα ποδοσφαιριστή, που αλλάζει ομάδα και χώρα. “Θα τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό”. Πρωτοφανές! Μπράβο στο παλληκάρι.

Άλλος ποδοσφαιριστής για τη νέα του ομάδα λέει ότι για λόγους που δεν μπορώ να αποκαλύψω είμαι αποφασισμένος να δίνω το 63% μόνον απ' όσο μπορώ. Έχουμε ακούσει κι άλλους να μιλάνε για 57%, ακόμα και 61%, αλλά ποτέ στα χρονικά των μεταγραφών κάποιος δεν χάρισε για πάρτη της νέας του ομάδας το 100%. Αυτό συνέβη με τον Μποτία και δικαιολογημένα οι φυλλάδες και οι σαϊτάδες στο διαδίχτυο προέβαλλαν το μέγα γεγονός.

Έχει πλάκα να συμβεί και το άλλο. Όπως βάζουν στο στόμα του Αλμπέρτο Μποτία το ότι “Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό», άλλη απίστευτη, καθόλου συνηθισμένη δήλωση αυτή, να ακούσουμε το άλλο απίθανο. Από τον Μανωλά αυτή τη φορά όταν θα φύγει από το λιμάνι. Αυτός να πει “ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου”. Λέτε; Να συμβεί κι αυτό το τιτανικό.

Τελικά. Αυτές οι καραμελίστικες δηλώσεις που λανσάρονται και δήθεν υπογράφονται από τους νέους παίκτες μιας ομάδας υποτιμούν τον κοσμάκη. Τον έχουν στην πλάκα. Ότι ικανοποιείται τόσο με τσιχλόφουσκες.

Διαβάστε ακόμα:

Μπαρμπόσας είναι, ρε, όχι Μπαρμπαρόσας