ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε οικογενειακές διακοπές στην Πάτμο με την Τζένη Μπαλατσινού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Μα, δεν χωρίσανε; Επειδή χωρίσανε κάνανε μαζύ διακοπές, πού είναι το περίεργο. Όπως από την άλλη τις ημέρες του δεκαπενταύγουστου τις πέρασαν χωριστά η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Χωρίσανε κι αυτοί; Επειδή δεν χωρίσανε κάνουν χωριστές καλοκαιρινές εξορμήσεις, πού είναι το περίεργο.

Είδες πόσο χρήσιμο είναι το κοσμικό, το κοσμοπολίτικο, το επωνυμίστικο ρεπορτάζ! Σου δίνει έτοιμα συμπεράσματα για να πορευθείς στη ζωή σου. Μια άλλη τηλεπερσόνα, η κυρία Ζέτα Μακρυπούλια, μόνη ή, χωρίς τον σύντροφό της, άσχετο αυτό, εξήγησε σε περιοδικό τι περιέχει το ιδανικό καλοκαίρι.

Αν φθάσετε στην ηλικία της κυρίας Ζέτας και ακόμα δεν μάθατε τι περιέχει το ιδανικό καλοκαίρι προτείνω να διαβάσετε τη συνέντευξή της, διότι έχω πληροφορηθεί έγκυρα πως το κορίτσι ειναι καλοκαιριολόγος. Με δίπλωμα.

Για το καλοκαίρι, το δικό της αξέχαστο, έχει μιλήσει και η κυρία Στέλλα Καλλή, όμως δυστυχώς δεν γνωρίζω ποια είναι, αλλά και να την ήξερα δεν θα ενδιαφερόμουν για τα προσωπικά της.

Δεν γνωρίζω επίσης μία κυρία ονόματι Μαρία Κορινθίου, και συγνώμην για τη φτωχή μου ενημέρωση, στην οποία της πάει πολύ ο ρόλος της μοιραίας, κατά τα ρεπορτάζ. Μάλλον ηθοποιός θα είναι. Στο φινάλε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλα τα κορίτσια σταρ, σούπερσταρ, σταρλετίτσες και σία.

Τον Μπάρκουλη ξέραμε, που ήταν ο γόης του ελληνικού σινεμά, ένας ηθοποιός της πλάκας, όμως το σλόγκαν “Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!” έσχιζε πριν μισό αιώνα. Σήμερα, τα κορίτσια άσχετα, ατάλαντα, χωρίς να έχουν κάνει τίποτα το αξιόλογο στη ζωή τους, στο τραγούδι, στην τηλεόραση, στο μόντελιγκ, στο κωλγκέρλιγκ, τις τρως στη μάπα, λες και είναι οι αυριανές Λάνα Τάρνερ και Άβα Γκάρντνερ.

Διαβάστε ακόμα:

Πιστοποιητικά ιθαγένειας δίνει η Τζένιφερ Ανιστον