ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΡΕΜΟ

 

Εγώ θα σου δώσω την εξήγηση γιατί κάποιοι των μήντια το έχουν παραξηλώσει με τον Αντώνη Ρέμο και θέλουν σώνει και καλά να τον παντρέψουν. Τερατώδη πράγματα. Πέρα από κάθε όρια. Ούτε με την Βουγιουκλάκη δεν γινόντουσαν αυτά.

Με το ζόρι να φουσκώσουν την κοιλιά της κυρίας Υβόνης Μπόσνιακ. Ότι είναι έγκυος. Άρα, γάμος εν όψει για τον τραγουδιστή.

Πολύχρονος ο δεσμός ο ερωτικός του Αντώνη Ρέμου με την κυρία Ζέτα Μακρυπούλια. Αμέτρητα τα ρεπορτάζ για το μελλοντικό τους γάμο. Για τον μεγάλο τους έρωτα. Ρέμος είναι αυτός, φιρμάρα, άσε ότι και σαν άνθρωπος συμπαθέστατος και στον κόσμο και στο συνάφι του. Ποτέ κάποιος δεν είπε κάτι σε βάρος του.

Παντρεύεται ο Αντώνης με την Ζέτα. Πέντε-έξι χρόνια έπαιζε αυτό το... αποκλειστικό ρεπορτάζ. Μετά ότι μάλλον χωρίζουν. Μετά ότι πράγματι χώρισαν. Μετά ότι θα ξανασμίξουν. Ίδια βιόλα, ίδιο σενάριο και με το νέο μόνιμο αμόρε του τραγουδιστή. Γιατί; Επειδή ο Ρέμος πουλάει.

Έχουν φαγωθεί να τον δουν στην εκκλησία, με παπά και κουμπάρο, και νύφη την κυρία Βόσνιακ. Μα, δεν γίνεται αυτό. Και το ξέρουν, ότι ο άνθρωπος δεν είναι του σωματείου των έγγαμων. Δεν θα τους κάνει τη χάρη να παντρευτεί.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι και ΑΕΚτζής ο Ευαγγελάτος