Η ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

 

Αυτά γίνονται μόνον στο σινεμά. Άσε να λένε ότι κάποιες φορές στην αληθινή ζωή συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορεί να τα πιάσει η φαντασία και του πιο ταλαντούχου σεναριογράφου. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση που θα μιλήσουμε μόνο στον κινηματογράφο υπάρχει πιθανότητα να παίξει.

Η Πάρις Χίλτον εδώ και 11 χρόνια κρατάει σταθερά τα πρωτεία της μακράν Νο1 χαζοβιόλας με την υψηλώτερη αναγνωρισιμότητα στη γη. Δεν υπάρχει άλλη τόσο ηλίθια όσο αυτή που να μην την γνωρίζουν οι πιο κρυφές γωνίες του πλανήτη.

Μιλάμε σοβαρά. Μια πολύ πλούσια κοπέλλα που είναι, μήπως παριστάνει, το νούμερο με τη μία μαλακία καπάκι μετά την άλλη. Ποτέ δεν διέπραξε κάτι σοβαρό, κάτι αξιόλογο, όλο ανοησίες. Και γίνεται το μπαμ.

Έχεις κάνει το λογαριασμό πόσο κοστίζει μια μπάζα 400 κιλά κοκαϊνη; Αυτή η ποσότητα της άσπρης ήταν καβατζωμένη σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας Πάρις Χϊλτον στην Κόστα Ρίκα. Φοβερά πράγματα. Κι αυτή δεν ξέρει τίποτα; Οι βαρώνοι, δηλαδή, που χρησιμοποιούσαν το αεροδρόμιο στο ράντσο της 33χρονης Πάρις Χϊλτον, δούλευαν εν αγνοία της. Έτσι είναι;

Ε, ρε, και αποδειχθεί ότι η κυρία τρόμπα είναι στο κόλπο. Μήπως και είναι αρχηγός συμμορίας! Και δουλεύει το σύμπαν ότι είναι μία μαλάκω από κούνια. Είπαμε. Αυτά γίνονται μόνον στο σινεμά.

Διαβάστε ακόμα:

Ξευτύλισαν την Lady Gaga