ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Επειδή το μάτι του έπεσε σε κάποιες πάρα πολύ, μιλάμε για πάρα πολύ ενδιαφέροντες ειδήσεις, οι οποίες όμως ήταν πεταμένες δεξιά κι αριστερά, όχι όλες μαζύ συγκεντρωμένες, διευκολύνω τον χρήστη. Κάνω μια προσφορά σα λειτουργός του τύπου και δίνω σε μπουκέτο τις εν λόγω πληροφορίες διότι θεωρώ παράλειψη αν διαφύγουν από κάποιον.

Στα σοκάκια της Μυκόνου κυκλοφορούσαν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς, είναι η πρώτη είδηση με τη δική της σημασία διότι το ζευγάρι δεν περπατούσε στα στενά της Πλάκας, ούτε στο λιμάνι της Πάρου.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος περνάνε ευτυχισμένες στιγμές στο Παρίσι. Αποκαλυπτικό. Ευτυχισμένες στιγμές, όχι δυστυχισμένες και όχι στο Λονδίνο και την Ρώμη, που έχουν σκάσει οι δήμαρχοί τους διότι το ζευγάρι αγνόησε τις δικές τους πόλεις.

Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της στην Αθήνα. Δεν εμφανίστηκε με μαντήλα μουσουλμάνικη για να μην την αναγνωρίσουν. Δεν είχε κανένα πρόβλημα το κορίτσι αν φαινόταν στο πρόσωπό της τα σημάδια του διαζυγίου της.

Ένα άλλο ρεπορτάζ που αξίζει να ξετρυπώσετε είναι ποια ονόματα ακούγονται για το Dancing with the stars. Μην τυχόν και ξεκινήσει το reality και μάθετε τελευταία στιγμή τους διαγωνιζόμενους. Θέλω Τρύφωνα Σαμαρά, again.

Έχετε δει τον σύζυγο της Υρώς Μανέ, αναρωτιέται άλλο ρεπορτάζ. Πρόστιμο όσοι δεν τον έχετε δει, και μια ροπαλιά στο κεφάλι όσοι έχουν την περιέργεια να τον δουν.

Διαβάστε ακόμα:

Μην προκαλέσουν ξανά τον Φώτη Σεργουλόπουλο