ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΠΡΑΝΤ ΠΗΤ-ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΥ;

 

Παντρεύτηκαν, λέγαμε για χρόνια, με παπά και κουμπάρο. Σήμερα λέμε ότι παντρεύτηκαν και με προγαμιαίο. Με συμβόλαιο, όχι απαραίτητα με δικηγόρους, αρκεί η δουλειά σ' ένα συμβολαιογράφο. Πρόκειται για το περίφημο “προγαμιαίο συμβόλαιο”, στα αγγλικά “Pre-Maritan agreement”. Έτσι έκαναν και οι Μπραντ Πητ και Αντζελίνα Τζολύ, σαν άνθρωποι συνετοί.

Όπως παντρεύτηκες, όπως έκανες τη μαλακία, έτσι παίζει και η πιθανότητα να ντουμπλάρεις τη γκέλα σου. Να χωρίσεις. Τι γίνεται μετά αν δεν έχεις προνοήσει σχετικώς. Πώς θα μοιραστεί η περιουσία, τι θα γίνει με τα παιδιά.

Παρένθεση. Ούτε μια στάλα αίμα δεν χύθηκε όταν ο Μπραντ Πητ χώρισε την Τζένιφερ Άνιστον. Λόγω προγαμιαίου συμβολαίου. Την εγκατέλειψε, αλλά την αποζημίωσε σύμφωνα με το τι είχε υπογράψει.

Αφού απέκτησαν παιδιά Μπραντ Πητ και Αντζελίνα Τζολύ είπαν να κάνουμε κι ένα γάμο. Με προγαμιαίο, βέβαια. Το οποίο προβλέπει όχι μόνον πού θα πάνε τα λεφτά τους και τα κληρονομικά τους, αλλά υπάρχει και ρήτρα μοιχείας. Αν, δηλαδή, ο ένας από τους δύο απατήσει τον άλλον, θα μιλήσει το προγαμιαίο.

Πού είναι το περίεργο; Όλα μέσα είναι στη ζωή. Και να σε βαρεθώ, και να μου γυαλίσει κάποια άλλη, κάποιος άλλος.

Ο Μπραντ έχει ατομική περιουσία 240 εκ. δολάρια, η Αντζελίνα 185. Σε περίπτωση που χωρίσουν όλα τα εκατομμύρια που έχουν κερδίσει όσα χρόνια είναι ζευγάρι θα πάνε στα παιδιά τους. Ακόμα, κι αυτό είναι μακάβριο, οι δυο αστέρες του σινεμά έκαναν τη διαθήκη τους, με την οποία προβλέπεται ότι μετά το θάνατό τους τα περισσότερα λεφτά θα πάνε στα παιδιά τους.

Γιατί να μη σαλτάρει ένα παιδί τους. Ίσως και δύο μαζύ. Λέμε. Να θέλουν οι γονείς τους να χωρίσουν. Να πεθάνουν μια ώρα αρχύτερα. Για να κονομήσουν τα έτοιμα.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλος πόλεμος μεταξύ Σαρλίζ Θερόν και Σων Πεν