ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ!

 

Ρε, μαλάκα, γιατί ασχολείσαι με το κορίτσι; Κυρίες και κύριοι, θίγω σήμερα ένα πολύ σοβαρό θέμα. Πάρα πολύ σοβαρό. Θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο αν υποτιμήσετε τη σπουδαιότητα του. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Η κυρία Αγγελική Ηλιάδη θεωρεί τον εαυτό της τραγουδίστρια. Έχει κάθε δικαίωμα. Πολύ περισσότερο όταν κάποιοι την πληρώνουν να παριστάνει την τραγουδίστρια. Παρακάτω.
Ανέβασε μια φωτογραφία η κυρία Ηλιάδη την στιγμή που οδηγούσε το αυτοκίνητό της και η κάμερα έδειχνε το κονταίρ. Μεγάλη ταχύτητα. Φοβερό, ε; Να οδηγείς, μάλιστα με υπερβολική ταχύτητα, και αντί να προσέχεις το τιμόνι, τι τρέχει γύρω σου, τι βλέπεις στους καθρέπτες, εσύ βγάζεις φωτογραφία. Μιλάμε ότι είσαι για κλωτσές. Κι αυτό δικαίωμά της.

Εσύ, βρε αρχιμαλάκα, γιατί κάνεις κριτική στην κυρία Ηλιάδη. Για σκέψου να κάνει ντουέτο με την κυρία Μαρία Ηλιάκη. Όλα τα λεφτά. Μη ξεφεύγουμε.

Πέσανε σχόλια στο διαδίχτυο για τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας. Δεν έπρεπε να το κάνεις, ήταν ανεύθυνο αυτό, είσαι κακό παράδειγμα, είσαι και μητέρα δυο παιδιών κι άλλα τέτοια κουφά.

Φοβερά πράγματα. Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν ζω σ’ αυτόν τον κόσμο. Δεν υπάρχει πιο τιμητικό για την κυρία Ηλιάδη όταν την θεωρούν ικανή να παραδειγματίζει, να μην παραδειγματίζει μ’ αυτά που κάνει. Μάλιστα, κύριε.

Κακό παράδειγμα η κυρία Αγγελική Ηλιάδη. Πρόκειται περί προσωπικότητας, δηλαδή. Άξια να την μιμούνται. Να παρασύρει κόσμο. Κάποιοι, δηλαδή, οδηγούν προσεκτικά αλλά όταν δουν τη φώτο της κινδυνεύουν να κάνουν το ίδιο, να οδηγούν και να μιλάνε στο τηλέφωνο, να τραβάνε selfie κ.α.

Πέρα απ’ αυτό, δεν είπαμε το πιο σοβαρό. Γιατί ασχολείσαι με τον καθένα, με την καθεμία γ’ αυτό που κάνει. Άστον, άστην να το κάνει. Γιατί δίνεις σημασία σε πρόσωπα που εσύ, όχι το ίδιο το πρόσωπο, τα τοποθετείς σε θέση σημαίνουσα στη γεωγραφία του σκουπιδότοπου.

Διαβάστε ακόμα:

Η θυσία της Μαρίας Ηλιάκη